מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נדודי שנהשרה11/06/2014
נבדקתי במכון לחקר השינה,והתוצאות היו(עקב עיפויות)
שאני מזיזה רגלים המון פעמים בזמן השינה וזה גורם להתעוררויות המון פעמים בלילה,שזה סוג של חרדה הרופא טוען,ולכן הוא המליץ לי על כדור קלונקס 0.5-2מג לפני השינה.קראתי על הכדור,וזה פשוט מפחיד אותי,אני בת 56 משקל 66 גובה 168 בריאה בדרך כלל.בעית נחירות יש לי,אך כפי שכתבתי למעלה הרופא טוען,שזה לא הבעיה לעיפות.מה את אומרת ?והאם להחליף למשהו אחר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נדודי שנה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל12/06/2014שירי שלום,
קלונקס אכן מרגיע ויכול לעזור לך לישון את כל הלילה ללא התעוררויות. השינה מאוד חשובה ומשחקת תפקיד עיקרוני בתפקוד היום יומי שלנו. שינה לא איכותית גורמת לא רק לפגיעה בתפקוד התקין, אלא גם מגבירה עצבנות, פוגעת ביכולת של קבלת החלטות וכו'. לכן, אם יש לך פתרון קל וזמין למה לא לנסות? לפחות נסי לילה אחת כדי לבדוק את ההשפעה של הכדור על השינה ועליך. אני ממליצה לנסות.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד שלי זה התופעות לוואי
שרה12/06/2014והענין שאם אפסיק,יש תופעות לוואי,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד שלי זה התופעות לוואי - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל12/06/2014אין שוב בעיה להפסיק. אפשר לנסות לילה אחת כדי לבדוק. ישנה דרך נוספת לטפל בהפרעות שינה, באמצעות טכנולוגיה של נוירופידבק. אני מטפלת בנוירופידבק ועזרתי לאנשים לפתור הפרעות שינה. עם זאת, הדרך ארוכה יותר מאשר השפעה המיידית של התרופה, יקרה ולא מבטיחה תוצאות. לפעמים ניתן לראות שיפור אחרי פעם אחת ולפעמים לוקח יותר זמן.
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקלונקס ממכר
אחת שיודעת26/06/2014חבל שלא מספרים לך את העובדה הזו.ועם הזמן תצטרכי לעלות במינון. כותבת לך מניסיוני המר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלקחתי 5 טיםולי ביו פידבק וחמישה טיפ
שרה26/06/2014לים של טווינה שאתחיל בקרוב,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה זמן את לוקחת את הכדור,והאים הוא
שרה26/06/2014עוזר לשינה,אשמח למידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)