חרדה טראומטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדה טראומטית
    מני
    13/04/2008

שלום.אני בן 26 ובגיל 15 עברתי מקרה שבו הותקפתי פיזית ע"י נער בן גילי ומאז פחדתי מאוד לצאת מהבית וזה התפתח עם הזמן לחרדה בעוצמה גבוהה.
    עד היום,כל פעם כשאני עובר ליד חבורת נערים או שרואה אלימות בין בני נוער(אפילו שזה בצחוק
    בינהם),או שומע צעקות אני מקבל תחושת חרדה קשה,אי נוחות,קשה לי להמשיך את קו המחשבה שלי באם הייתי באמצע שיחה ויש לי תחושה של עוררות מוגברת מאוד מאוד.
    זה גרם וגורם לסבל רב.
    כבר הייתי במספר שיחות בגישה התנהגותית קוגנטיבית- לא עזר כמעט.
    ניסיתי תקופה של שבועיים לקחת קלונקס וזה הרגיע (אבל לצערי כידוע הוא ממכר).
    שתי שאלות לי לצוות הפורום:
    א.האם זה נכון שיש תרופה שיכולה לחסל את החרדה ללא התמכרות?ציפרלקס/רסיטל/סרוקסט?
    ב. כיון שאני קצת חושש מתרופה מעוררת ממשפחה זו,האם כתחליף לבנזודיאזפינים הממכרים
    יעיל לקחת תרופה שמכילה ריכוז טבעי של צמח הואלריאן(כזו המיוצרת במעבדת תרופות רצינית ולא תוסף מזון) כדי להתמודד עם החרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדה טראומטית

הוספת תגובה

• חרדה טראומטית

15/04/2008

לרועי שלום
    חרדה שהיא ממוקדת לבעיה מסוימת יכולה להיות מטופלת גם בחשיפה הדרגתית. אינני מציעה שתיהפך לאגרופן אבל קצת חשיפה לספורט אתגרי או אפילו קצת אימון בספורט כמו ג'דו או קרטה יתכן ויכול לסייע לך. תרופות כמו וולריאן גם מסייעות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו