מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול הומאופתי לחרדות ודיכאוןקרן06/07/2014
שלום
שמי קרן בת 36 הרגשתי תקופה ארוכה מעל 3 שנים לא טוב עד שהבחנתי שמדובר בחרדות וכנראה דיכאון התסמינים: ראש כבד,סחרחורות,חוסר שקט, לא מסוגלת להשאר לבד בבית או במשרד,אין לי חשק לעשות כלום פתאום נלחצת ממקומות מסוימים ונסיעות ארוכות בקיצור מרגישה שהמצב החמיר :-(
ניגשתי להומאופתית וקיבלתי תרופה בטיפות -שם התרופה: phosphorus-LM1
עברו שבועיים מאז הטיפול ולא הועיל לי במיוחד. החרדות פחתו מעט אבל עדיין עייפה ואין לי חשק, מרץ יש לי חרדות מידי פעם בקיצור לא חוזרת לעצמי אני פונה אליכם לעזרה.אין לי סבלנות לא מוצאת את עצמי מה הטיפול היעיל לי?
*** הערה: אני פוחדת להתחיל תרופות כי לא רוצה שהגוף יתמכר אליהם ואקח כל החיים מכירה מכרים שלי שלוקחים כל החיים מה אתם מציעים לי לעשות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול הומאופתי לחרדות ודיכאון - תגובה
שרון לויט06/07/2014היי קרן,
הטיפול הכי "טבעי" בחרדות ובדיכאון, כלומר ללא החדרת חומרים לגוף כלל, הוא כמובן טיפול פסיכולוגי. הטיפול היעיל ביותר הוא טיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שיכול לסייע לך לפתור לחלוטין את הבעיה תוך מספר מועט של פגישות, וללא תופעות לוואי כלל.
לגבי דיכאון, ניתן לנסות גם תוספי תזונה כגון אומגה 3, ויש הטוענים שסוגים מסוימים של ויטמינים עשויים לסייע. פעילות גופנית שמתבצעת באופן קבוע תורמת מאוד לשיפור מצב הרוח, ולהפחתת דיכאון וחרדה!
הטיפול ההומיאופתי אינו מוכח מדעית כמסייע בתחום הזה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)