מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבדלית10/07/2014
מאז המבצע של צוק איתן,אני סובלת מחרדה מאזעקות,לפני שלוש שנים היתה פגיעה ישירה בבית של קרובת משפחה שלי,מראשון לציון,ויש לי דפיקות לב בעקבות זה אני כל הזמן סביב החדשות ולא עושה שום דבר אחר מה עושים במצב כזה?אשמח לקבל את עצתך במהירות תודה מקרב לב ונקווה שמלחמה תיפסק כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל10/07/2014שלום לך,
חרדות שאת חווה מובנות ומוצדקות, אם זאת כדאי לנסות לשמור על שגרה רגילה. לא מומלץ לצפות יותר מדי בטלוויזיה, כדאי כמה שפתוח, תעסיקי את עצמך מבטלות שגרתיות, עוזר מאוד להיות בחברת אנשים. מה שמכניס אותנו לחרדה הרבה פעמים זהו השיח הפנימי שלנו לכן, שימי לב שאת אומרת לעצמך משפטים שמחזקים ומעודדים.
חזקי ואמצי!
מקווה שהכול יגמר מהר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה
דלית10/07/2014עזרת לי מאוד והלוואי שזה יגמר כמה שיותר מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה המהירה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל10/07/2014אני כאן בשבילך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אירנה
דלית11/07/2014קודם כל תודה על הדאגה שאת כאן בשבילי,זה מחמם את הלב,ומקווה שאצלך הכל בסדר.שאלה אני גרה עם הוריי,רציתי לשאול מה אני עושה במצב שהוריי לא בבית ויש אזעקה ואני ניתקפת באותו רגע בפאניקה.אודה לך על עצתך,שיהיה לך יום טוב ושקט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אירנה - תגובה
ד''ר אירנה נתנאל11/07/2014היי דלית,
ללא ספק זה די מפחיד להישאר לבד בזמן האזקה. גם לי זה קרה כמה וכמה פעמים. נסי לתפקד רובוט: לצאת למרחב המוגן, להמתין מספר דקות ולחזור לשגרה. בזמן ההמתנה במרחב המוגן אפשר לעשות תרגילי נשימות, תרגילי שרירים (לקווץ ולשחרר קבוצות של שרירים - שרירי ידיים, שרירי רגליים) או סתם תפיחות עם כפות ידיים על הברכיים. תרגילים אלה מסעים להתגבר על החרדה.
אשמח לענות על שאלות נוספות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאירנה אני מודה לך מאוד
דלית11/07/2014עזרת לי מאוד ותמשיכי לשמור על עצמך ומאחלת לך ולכל עם ישראל שהסיוט הזה יגמר ונחזור לחיים נורמלים אמן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד דבר קטן
דלית11/07/2014את מקסימה אירנה,ושוב תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)