מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יעוץ נוסף- ציפרלקס דחוףקרן15/07/2014
שמי קרן בת 36
אני סובלת מחרדות קשות ופאניקה וכנראה גם דיכאון שנמשך הרבה זמן מזה 4-5 שנים
לאחר התלבטות קשה וטיפול הומאופתי לא מוצלח התחלתי לקחת ציפרלקס אני לוקחת כבר כמעט שבוע ימים ואמורה לעלות את המינון (לפי הוראת הרופא)
ולקחת כדור שלם 10 מ"ג.
קשה לי עם העובדה שאני נוטלת כדורים ומחוייבת לקחת יומיום פוחדת שהגוף ימכר לא מעוניינת לקחת כל החיים בבקשה יעצו לי....
1.האם הגוף יתמכר לכדורים ואצרך כל החיים לקחת?
2. האם קרו מקרים מנסיון שלכם שהטיפול היה חד פעמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ נוסף- ציפרלקס דחוף - תגובה
שרון לויט15/07/2014היי קרן,
הגוף לא מתמכר לכדורים מסוג זה, אך עם זאת לא ניתן להפסיק בבת אחת את התרופה בלי לחוות תופעות לוואי (תסמיני גמילה), ויש לעשות זאת באופן הדרגתי. בכל זאת קיימת הסתגלות של הגוף לתרופה, והוא מגיב קשה אם מפסיקים אותה לאחר תקופה של לפחות כמה שבועות.
אם תמשיכי רק עם טיפול תרופתי, ולא תעברי טיפול פסיכולוגי קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT) שילמד אותך להתמודד עם הבעיה, היא עשויה לחזור כאשר תפסיקי את התרופה. יש סיכוי קטן שהיא לא תחזור. לכן, אם את רוצה לא להיות תלויה בהשפעת התרופה כל חייך, כדאי שתעברי את הטיפול הזה. הוא היחיד שהתוצאות שלו עמידות, כלומר הבעיה לא חוזרת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)