ייאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייאוש
    דניאלה
    17/07/2014

שלום בזמן האחרון אני מרגישה מפוחדת ולחוצה בלי סיבהו וגם אני מרגישה ממש מדוכאת אני כל היום רק בטלוויזיה ובמחשב ואני מרגישה כאילו אני רובוט כזה כי זה לא אני מחוץ לגוף שלי לא מצליחה להרגיש תחושות כמו אהבה כלפי אנשים שאני אוהבת מרגישה כאילו כאילו המוח שלי ריק ממחשבות ושאני בקושי חושבת ותחושה כאילו קשה לי לדמיין ותחושת זרמים כאלה בראש
    ואני נורא מפחדת שמשהו לא בסדר איתי ושיש לי בעיה חמורה במוח אני לא יודעת מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה אני מרגישה מיואשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

דניאלה
    17/07/2014

שכחתי להגיד גם שאני בת 15

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין - תגובה

שרון לויט
    20/07/2014

היי דניאלה,
    קודם כל, כדאי למצוא לעצמך תעסוקה מעבר לטלוויזיה ולמחשב: להיפגש עם חברים, ללכת לים או לבריכה, לעשות פעילות גופנית, לצאת לבלות וכו'. הישיבה המתמשכת וחוסר העשייה רק מקבעים את המצב וגורמים לך לשקוע עמוק יותר בתחושות לא נעימות.
    לגבי התחושות הפיזיות הלא נעימות (זרמים וכו'), כדאי לגשת לרופא המשפחה ולעשות בדיקות כלליות, כדי לוודא שהכל בסדר בגוף ואין לך בעיה רפואית, שכמובן לא ניתן לאבחן דרך הפורום. בהחלט ייתכן שהכל בסדר, ושהתחושות הללו נובעות מחרדה. אם לא יהיו ממצאים רפואיים, פני לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), מאחר שהוא הטיפול היחיד שיכול לתת לך כלים אמיתיים להתמודד עם המצב ולפתור אותו. אל תמהרי לקחת טיפול תרופתי נגד חרדות באם יוצע לך על ידי רופא המשפחה.
    מומלץ לקרוא על טיפול קוגניטיבי התנהגותי באינטרנט (קיים חומר רב), ולתת גם להורים שלך לקרוא, מאחר שהם אלה שמפנים אותך לטיפול.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו