מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייאושדניאלה17/07/2014
שלום בזמן האחרון אני מרגישה מפוחדת ולחוצה בלי סיבהו וגם אני מרגישה ממש מדוכאת אני כל היום רק בטלוויזיה ובמחשב ואני מרגישה כאילו אני רובוט כזה כי זה לא אני מחוץ לגוף שלי לא מצליחה להרגיש תחושות כמו אהבה כלפי אנשים שאני אוהבת מרגישה כאילו כאילו המוח שלי ריק ממחשבות ושאני בקושי חושבת ותחושה כאילו קשה לי לדמיין ותחושת זרמים כאלה בראש
ואני נורא מפחדת שמשהו לא בסדר איתי ושיש לי בעיה חמורה במוח אני לא יודעת מה לעשות כבר תעזרו לי בבקשה אני מרגישה מיואשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין
דניאלה17/07/2014שכחתי להגיד גם שאני בת 15
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לציין - תגובה
שרון לויט20/07/2014היי דניאלה,
קודם כל, כדאי למצוא לעצמך תעסוקה מעבר לטלוויזיה ולמחשב: להיפגש עם חברים, ללכת לים או לבריכה, לעשות פעילות גופנית, לצאת לבלות וכו'. הישיבה המתמשכת וחוסר העשייה רק מקבעים את המצב וגורמים לך לשקוע עמוק יותר בתחושות לא נעימות.
לגבי התחושות הפיזיות הלא נעימות (זרמים וכו'), כדאי לגשת לרופא המשפחה ולעשות בדיקות כלליות, כדי לוודא שהכל בסדר בגוף ואין לך בעיה רפואית, שכמובן לא ניתן לאבחן דרך הפורום. בהחלט ייתכן שהכל בסדר, ושהתחושות הללו נובעות מחרדה. אם לא יהיו ממצאים רפואיים, פני לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), מאחר שהוא הטיפול היחיד שיכול לתת לך כלים אמיתיים להתמודד עם המצב ולפתור אותו. אל תמהרי לקחת טיפול תרופתי נגד חרדות באם יוצע לך על ידי רופא המשפחה.
מומלץ לקרוא על טיפול קוגניטיבי התנהגותי באינטרנט (קיים חומר רב), ולתת גם להורים שלך לקרוא, מאחר שהם אלה שמפנים אותך לטיפול.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)