מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובהעידו14/04/2008
תודה על התגובה והקישור
אני מבין שיש לי דיכאון ואפילו מאד
היש שביב קרן אור?
אפשר לנצח את הדיכאון?
גם לחלוטין או שאין אפשרות לחלוטין וצריך ללמוד לחיות עם זה
מה אפשר לעשות כדי למזער או לא להיות בדיכאון
ניסיתי לפתוח את השאלונים של הדיכאון והחרדה ולא הצלחתי וחברים גם לא הצליחו
זה לא בWORD אז לא נפתח כראוי.
היש את השאלונים באתר נוסף שאפשר לקרוא את התוכן של השאלונים.
בתודה עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעידו
שירן14/04/2008אם אתה יכול להשאיר אי מייל או מספר טלפון כלשהו אני אוכל להמליץ לך מה לעשות.
אני לא יכולה דרך הפורום,כי זה לא בהתאם לתנאי השימוש באתר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשירן
עידו14/04/2008[email protected] זה האיימל תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוכלי לשלוח גם לי?
כלנית17/04/2008[email protected]
גם אני נאבקת בדכאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכלנית
שירן18/04/2008בשמחה, באחד הימים הקרובים. אל תדאגי,יוצאים מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
15/04/2008לעידו שלום
אני אומר שהדבר היחיד הטוב בדיכאון זה שהוא עובר!
אתה יכול לפתוח את השאלונים עם adobe-pdf* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
עידו15/04/2008שלום רב,
תודה על התגובה(-: והאופטימיות
הצלחתי לקבל את השאלונים הרבה מאד השבתי שם שלילי מה שהבנתי שהמצב שלי דיכאון.
רוצה לשאול אותכם האם יש דבר כזה פחד קיומי? {פחד קיום}
אני כל הזמן חושב על העתיד,ולא מפסיק לחשוב,כיצד אסתדר שתהיה לי אישה ,בנשואים
עם ילדים איך אטפל בילדים ,איך אתפקד איך העבוד.
כבר חודשיים נמצא בקבוצה מטעם קופת חולים שהפנתה אותי לבריאות הנפש.
שוקל להגיע אליכם להרשם לקבוצה או טיפול קונטיגיבי.השאלה האם זה לא מפריע אחד לשני הקבוצה והטיפול הזה,ולא אתבלבל וכ"ד.
בתודה
עידו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
20/04/2008בדרך כלל לא מומלץ שתי קבוצות בו זמנית. כאשר הקבוצות שונות בדישתן, לדוגמה דינמית לאומת קוגניטיבית, ניתן לשלב בינהן. עם תרצה לשוחח על זה טרם פנייתך לקליניקה תדבר על כך עם אירנה נתנאל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)