דיכאון בעקבות המלחמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בעקבות המלחמה
    דלית
    20/07/2014

שלום לכולכם
    נכון אני כותבת אליכם הרבה מכיוון שאתם עוזרים לי מאוד בפורום בעקבות המלחמה ואני מודה לכם על זה,והייתי מאוד שמחה עם תציעו לי מה לעשות.פשוט יש לי קרוב משפחה שנלחם בעזה,ובכלל כל פעם שאני שומעת על הרוגים ופצועים ולצערינו הרב יש הרוגים ופצועים אני לא מפסיקה לבכות,אני פוחדת על קרוב משפחה שלי ובכלל על החיילים,מה עושים במצב כזה?אודה לכם על עצתכם,ומאחלת לכולכם יום שקט והלוואי שהמלחמה הזאת כבר תיגמר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בעקבות המלחמה

הוספת תגובה

• דיכאון בעקבות המלחמה - תגובה

שרון לויט
    20/07/2014

היי דלית,
    כפי שכתבתי לך, כדאי לא לשבת כל היום מול מהדורות החדשות, להתעדכן רק במינימום ההכרחי וללכת להעסיק את עצמך בדברים אחרים, מעניינים ונעימים. אני מבינה שזה מדאיג שיש קרוב משפחה שמשרת בצה"ל ונמצא בעזה. את יכולה לדבר על כך עם אחרים בסביבתך, שמזדהים עם המצב, שכן כמעט לכל אחד יש מכר או קרוב שנמצא שם כעת. אם תדעי כיצד הם מתמודדים ומה עוזר להם לקחת את המצב בצורה פחות קשה ממך, זה יכול לעזור.
    גם סטטיסטיקה יכולה לעזור: מתוך אלפי החיילים שנמצאים כעת בעזה, כמה חיילים נהרגו? וכמה נהרגו במבצעים קודמים, דומים? אם כן, מה הסיכוי הסטטיסטי של חייל בודד לקפח שם את חייו? האם סיכוי כזה מצדיק דאגה וחרדה במשך כל היום?

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו