מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון בעקבות המלחמהדלית20/07/2014
שלום לכולכם
נכון אני כותבת אליכם הרבה מכיוון שאתם עוזרים לי מאוד בפורום בעקבות המלחמה ואני מודה לכם על זה,והייתי מאוד שמחה עם תציעו לי מה לעשות.פשוט יש לי קרוב משפחה שנלחם בעזה,ובכלל כל פעם שאני שומעת על הרוגים ופצועים ולצערינו הרב יש הרוגים ופצועים אני לא מפסיקה לבכות,אני פוחדת על קרוב משפחה שלי ובכלל על החיילים,מה עושים במצב כזה?אודה לכם על עצתכם,ומאחלת לכולכם יום שקט והלוואי שהמלחמה הזאת כבר תיגמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון בעקבות המלחמה - תגובה
שרון לויט20/07/2014היי דלית,
כפי שכתבתי לך, כדאי לא לשבת כל היום מול מהדורות החדשות, להתעדכן רק במינימום ההכרחי וללכת להעסיק את עצמך בדברים אחרים, מעניינים ונעימים. אני מבינה שזה מדאיג שיש קרוב משפחה שמשרת בצה"ל ונמצא בעזה. את יכולה לדבר על כך עם אחרים בסביבתך, שמזדהים עם המצב, שכן כמעט לכל אחד יש מכר או קרוב שנמצא שם כעת. אם תדעי כיצד הם מתמודדים ומה עוזר להם לקחת את המצב בצורה פחות קשה ממך, זה יכול לעזור.
גם סטטיסטיקה יכולה לעזור: מתוך אלפי החיילים שנמצאים כעת בעזה, כמה חיילים נהרגו? וכמה נהרגו במבצעים קודמים, דומים? אם כן, מה הסיכוי הסטטיסטי של חייל בודד לקפח שם את חייו? האם סיכוי כזה מצדיק דאגה וחרדה במשך כל היום?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)