מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דכאוןפ11/08/2014
שלום
כ9 חודשים חיפשתי עבודה (עבודה ראשונה שלי לאחר סיום תואר ראשון) מצאתי,נכנסתי ללא ניסיון מעסיקים הבטיחו הדרכה -נכנסתי עבדתי קרוב לחודשיים ופיטרו אותי בטענה שאינני מתאימה לתפקיד. הדרכה לא בוצעה תקין-בחורה שהדריכה אותי זלזלה בי ודיברה לא תמיד בנימוס ,לאחר 3 שבועות שהתחלתי לעבוד שם ,הרגשתי שהיא מרימה אלי קול-הערתי לה באיפוק ואז היא התנצלה ,אך לאחר מכן התחמקה מלהסביר לי בכלל.
הייתי חדשה בחברה לא רציתי ליצור לעובדת ותיקה בעיות,לא פניתי לממונה אלי ,ניסיתי להתמודד לבד עם עבודה. כעת מאז שפיטרו אותי עברו 3 חודשים -אני מחפשת עבודה ללא הצלחה ,יש לי דיכאון עמוק ,אני הכל עושה על אוטומט,מפחדת מכישלון ,ולא יודעת איך לצאת מזה.כאשר אפילו יש איזה הצעה שפחות או יותר מתאימה אני דוחה אותה או שלפני ראיון עבודה מתחילה להרגיש רע:חום,חולשה ועוד. מה לעשות כל זה תוצר של דיכאון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דכאון - תגובה
שרון לויט12/08/2014שלום לך,
כל הסימפטומים שאת מתארת שייכים לחרדה, ולא לדיכאון.
האם אובחנת כסובלת מדיכאון על ידי מטפל? רופא?
אם "אבחנת" את עצמך, יכול מאוד להיות שטעית.
בכל מקרה, עבור שתי הבעיות (דיכאון וחרדה) מומלץ לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT), שייתן לך כלים להתגבר על הבעיה. לגבי הסימפטומים שציינת (חרדה מפני ראיונות עבודה וכישלון), אפשר להתגבר עליהם די בקלות בעזרת טיפול זה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)