מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה חברתיתהשורדת17/04/2008
שלום.אני בת 25 ואני סובלת מדיכאון כבר כמה חודשים ובנוסף לזה יש לי חרדה חברתית.קשה לי להיות עם אנשים אחרים ואני בקושי יוצאת מהחדר בגלל זה.התחלתי לקחת כדור רסיטל ושבוע הבא אני מתחילה טיפול מקצועי.יש לי שנאה עצמית קשה וביקורתיות כלפי עצמי ואני נפגעת מהר מאוד מכל דבר קטן.אני מרגישה כמו ילדה קטנה בעולם הגדול והמפחיד הזה.איך משנים דפוסי התנהגות? איזה עוד סוג של טיפול יכול לעזור? תודה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית
ד''ר אירנה נתנאל18/04/2008שלום לך,
טיפול התנהגותי - קוגניטיבי משולב עם טיפול תרופתי (רסיטל הוא כדור מצויין) יכול לעזור לך מאוד.
בהצלחה!!!
תודה על פנייתך לפורום,
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יודעת אם משהו בכלל יכול לעזור לי
השורדת21/04/2008אבל תודה בכל מקרה על התגובה,אני אנסה בשילוב של רסיטל טיפול התנהגותי קוגנטיבי עם פסיכיאטרית שהתחלתי ללכת אליה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשורדת
רמי22/04/2008גם אני סובל מחרדה חברתית , אשמח להתכתב איתך במייל
המייל שלי [email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי רמי כתבתי לך מייל,קיבלת אותו?
השורדת26/04/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ותודה על התגובה....
השורדת26/04/2008אחרי כמה זמן הטיפול ברסיטל צריך להשפיע עלי? אני לוקחת אותו כמעט שבועיים ולא מרגישה שום השפעה.כל מה שאני עושה זה ישנה כל היום ולא יודעת למה אני בכלל מתעוררת למציאות הזאת.איך יוצאים מהמצב הדיכאוני הזה? אני מרגישה שאני כבר משתגעת מזה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשורדת
שימרית05/05/2008תשלחי לי למייל [email protected]
אני אמליץ לך מה לעשות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שמרית
השורדת10/05/2008ניסיתי לשלוח לך מייל ולא הצלחתי
שימרית11/05/2008היי, תנסי לשלוח שוב או תרשמי לי את שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שמרית,הנה המייל שלי
השורדת22/05/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרסיטל
ד''ר אירנה נתנאל07/05/2008השפע של רסיטל מורגשת במלואה כעבור כחודש לאחר שאת מתיצבת על המינון הקבוע שלך.
ישנוניות הינה תופעת ליוואי של הכדור, בדרך כלל היא חולפת כאשר הגוף מסתגל לכדור.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום איתן
השורדת21/04/2008האתר שמסרת אינו פועל.יש לך אתרים נוספים על דיכאו שאתה ממליץ עליהם? תודה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)