מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף?אניה22/09/2014
היי, איני יודעת אם שאלתי רלוונטית לפורום הזה אבל אשאל בכל זאת...
אני בת 21 ,רציתי לדעת האם כדאי לפנות לרופא על מנת לקבל מרשם לקלונקס/ציפרלקס כתוצאה
מדיכאון ועצבות קשה שנמשך יותר משבוע. וזאת בעקבות פרידה מבן זוג שהיה כל חיי.
האם הכדורים יעזרו לי ?? כי אני מרגישה שאני לא יכולה להחזיק עוד.
יש לומר, שאף פעם לא חוויתי דיכאון , ולא ניסיתי שום תרופות מהסוג הזה.
אני מחפשת הקלה כלשהי ואיני יודעת אם כדאי בכלל להתחיל עם זה, בשל היותי
טיםוס די מתמכר. ואני קצת חוששת לנסות....
מה אפשר לעשות??? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף? - תגובה
שרון לויט30/09/2014היי שרית,
התגובה שאת חווה היא תגובה נורמלית וטבעית של אבל. תגובות כאלה נפוצות כאשר חווים פרידה ממישהו משמעותי, שהיה חשוב לך. בואי נאמר שאם לא היית מרגישה כך- יותר סביר לומר שבמקרה כזה משהו לא היה בסדר... לא מומלץ ליטול טיפול תרופתי מסיבה שכזו. בנוסף, לתרופה לוקח כחודש להתחיל להשפיע, ויותר מכך להגיע להשפעה האופטימלית. עד אז, סביר להניח שההרגשה כבר תשתפר מעצמה.
כמו כן, יש דברים בחיים, כמו רגשות שליליים מסוימים, שצריך ואף טוב לעבד ולקבל, ולא בריא לטשטש כל רגש, מאחר שעיבוד האבל עוזר להתגבר ולהתמודד טוב יותר בטווח הארוך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)