מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- HELP חייבת עזרהלוסי22/09/2014
שלום לכולם ! אני חדשה פה אבל לצערי לא חדשה בנושא =( בחיים לא חויתי דיכאון אך לאחר לידע של בתי היחידה וראשונה נכנסתי לדיכאון לאחר לידה ובגלל שלא הובחנתי בזמן מבצ הדיכאון שלי הובחן כי קשה . טופלתי על ידי פסיכיאטרית שנתנה לי ציפרלקס שלא עזר ואז סרנדה (לוסטרל) במינון של 200 מ"ג ,ולאחר חודשיים הרשגתי הרבה הרבה יותר טוב ,לדעתי הרגשתי יותר טוב מהמצב שהיה לפני דיכאון לאחר 3 חודשים ירדתי למינון של 100מ"ג וכך המשחתי שנה ,קיבלתי ביטחון אצמי ענק ,התקדמתי בעבודה,הגעתי למקומות שלא חלמתי להגיעה ,הייתי שמחה כל הזמן בקיצור הכול היה טוב ויפה ואז רופא שלי החליט שצריך להפסיק את התרופה ירדתי למינון של 75 מ"ג הרגשתי טיפה שינוי אך בגלל לחץ בעבודה לא שמתי לב לזה ,לאחר 3 חודשיים ירדתי ל50 מ"ג והכל חזר ,שוב כל העולם צבוע בשחור נירא שהמצב החמיר עוד יותר ממשה היה .... הרופא שלי בחופש ויש לי תור רק בעוד חודש מה פחד חזרתי ל100מ"ג וגם זה כבר לא עוזר ? אני חייבת עזרה מה אלי לעשות לחזור ל100מ"ג ? לעלות ל200מ"ג ? כמובן שאני צריכה להתייץ עם רופא מטפל אבל חודש יותר מידי זמן ... אני חייבת לחזור לאצמי ....בקשה תעזרו עזרה ראשונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר HELP חייבת עזרה - תגובה
שרון לויט30/09/2014היי לוסי,
איני רופאה, אך גם אם הייתי כזו, אסור בשום אופן לתת ייעוץ תרופתי מסוג זה דרך פורומים. עלייך לפנות לרופא המשפחה המטפל בך (במידה שהפסיכיאטר לא זמין), או רופא מחליף. באופן כללי, מומלץ שהפסיכיאטר ייתן לך כתובת לפנות אליה במקרים בהם הוא לא זמין או לא בארץ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)