מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סתם בא לי לכתוב...אנונימי21/04/2008
אני בחור צעיר ונראה לי שתמיד הייתי דכאוני, אפילו מאז שאני ילד. אבל בתקופה האחרונה אני כבר ללא ספק "חולה" במלוא מובן המילה. אולי בגלל שאני לוקח כבר כמה חודשים כדור רואקוטן שגורם לדכאון. אני לא מסוגל לעבוד. אני יושב ופשוט חושב ורק חושב ולא מסוגל לעשות את העבודה שלי. אני מרגיש יאוש כל כך חזק שאני לא מאמין שיש משהו בעולם שיכול לעודד אותי. שום דבר. אפילו אם אני אזכה עכשיו בלוטו אני לא אתעודד. אני מרגיש ריקנות מוחלטת. ויש לי חברים ואני יוצא לבלות ויש לי הרבה דברים לעשות. כשמסתכלים עליי לא רואים כלום. אני מחייך והכל... אבל למרות זאת אני תמיד עצוב. אני הולך לעשות קניות ואני רק מתייאש מהתחושה של ללכת ולבשל עכשיו או לא יודע מה. הכל מייאש אותי. תמיד שמעתי את המילה הזאת "דכאון" ואמרתי שאני בעצמי בדכאון ובאמת הרגשתי ככה אבל היום אני מבין את המשמעות האמיתית של דכאון זה דבר איום ונורא, עצוב לי לדעת שיש עוד הרבה אנשים שמרגישים את מה שאני מרגיש, הלוואי והייתי יכול לתת לכולכם חיבוק גדול...
והכי עצוב זה שאין עם מי להתייאש, החברים תמיד אומרים יהיה בסדר - אין לך סיבה להיות עצוב יש לך עבודה מסודרת דירה משלך והכל... והם לא מבינים שאפשר להיות עצוב למרות שלא חסר שום דבר.
אני לא רושם את זה כדי להתייעץ... אף אחד לא יכול לעודד אותי. סתם רציתי כזה לכתוב כי זה ממש מציק לי...
מאחל בריאות שלמה לכל מי שנמצא במצב הזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סתם בא לי לכתוב...
29/04/2008לאנונימי שלום
בדיכאון תמיד הדברים נראים שחורים ובלתי ניתנים לשינוי. זה לא נכון! הדיכאון עובר לבד או בעזרה טיפולית מתאימה. תעשה מעשה ותפנה לעזרה, לפסיכולוג, לרופא. אין סיבה לסבול בשקט!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)