מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תופעות לוואי סימבלטהחן18/11/2014
בני בן 39 לוקח סימבלטה 60 מג הפסיק כרגע מירו בהדרגה ולוקח גם 1 קלונקס להרגעה. עקב חרדות ודיכאון מזה שנים לאחר שהחליף הרבה כדורים מקבוצת הssri בתופעות לוואי כתוב שזה יכול לפגוע בשתן עלול לפגוע בלבידו. של המין לעשות גלווקומה בעניים עלול לפגוע בכבד וכו׳ אני בפניקה מה יהיה אני מפחדת אפילו לדבר איתו על זה למה נותנים כאלה כדורים אם יש להם השפעה כזו. השאלה שלי היא האם התופעות הללו מוכחות שבעתיד זה יפגע באמת ? תרגיעו אותי בבקשה מה עושים יש כדורים שיכולים להיות פחות עם תופעות הללו. אני זקוקה לתשובה דחופה לא יושנת בכלל.
תודה מראש חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תופעות לוואי סימבלטה - תגובה
שרון לויט25/11/2014היי חן,
לכל תרופה יכולות להיות תופעות לוואי המתבטאות אצל חלק מהאנשים, ואצל חלק לא. אין כל צורך להילחץ יתר על המידה, מאחר שלא מדובר בנזקים חמורים לגוף. מעבר לכך, זוהי בחירתו של בנך איזה טיפול הוא רוצה לקבל. אם הוא מעדיף להיעזר בתרופות על פני פתרונות אחרים, כדאי לכבד זאת, וללמוד להתמודד עם הלחץ שלך בעקבות כך (שלדעתי הוא מוגזם). אם הוא סובל מחרדות, לא כדאי להפגין כלפיו לחץ וחרדה, מאחר שהדבר עשוי רק לחזק את הדפוסים החרדתיים שלו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי סימבלטה
חן03/12/2014שלום זו שוב חן
באחת התשובות שלך אמרת שהתרופות משפיעות על הבריאות לתווך הארוך , זה בדיוק הפחד שלי , עובדה שהפרולקטין שלו גבוהה והוא בחור צעיר שרוצה להקים משפחה וזה עלול להפריע לו בזוגיות וגם להביא ילדים . ומצד שני הוא לא יכול להתפנות בגלל הכאבים .
יכול להיות שהכדורים עשו לו את הכאבים? בגלל שהוא גם לקח יחד 3 סרוקסט ו1 ומירו וקלונקס וגם שילבו לו סימבלטה ועכשיו הוא הוריד את המירו וה סרוקסט , השאלה שלי האם כדאי לו לחזור לסרוקסט במינון נמוך כי כרגע אין לו חרדות הוא בסדר גמור אין לו דיכאון אבל נישארו לו הכאבים זרמים וגלי חום. האם זה בגלל הכדורים או בגלל ההורמונים כלומר הפרו לקטין , סליחה על הבלגן מחכה לתשובה תודה חן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות לוואי סימבלטה - תגובה
שרון לויט08/12/2014היי חן,
אני לא יכולה לומר בוודאות מאחר שאני לא רופאה, אולי הכאבים לא קשורים לאף אחד מהם. כדאי שהוא ישאל את הרופא שמטפל בו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)