חוסר חשק לכלום בערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חשק לכלום בערב
    דלית
    20/11/2014

שלום רב.
    יש לי בעיה ואשמח עם תתנו לי טיפ בלי ללכת לפסיכיאטר או לפסיכולוג אלא לעזרה עצמית. כל בוקר שאני קמה,אני קמה במצב רוח טוב עושה הליכות ספורט הולכת לעבודה יש לי הרגשה טובה והכל בסדר. אבל ברגע שמגיע הערב אני מתחילה להיכנס לדיכאון ואין לי מוטיבציה לעשות שום דבר,כל מה שאני עושה אני שוכבת במיטה מרגישה חולשה ואין לי חשק לעשות כלום,וזה רק בערב. אשמח לקבל עצה מכם איך להתמודד עם הבעיה הזאת,תודה רבה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חשק לכלום בערב

הוספת תגובה

• חוסר חשק לכלום בערב - תגובה

שרון לויט
    25/11/2014

היי דלית,
    באופן טבעי, לכולנו יש שעות שבהן אנחנו פעילים פחות, עייפים יותר ומרגישים פחות טוב. אצל חלק מהאנשים זה קיצוני יותר, ומתבטא במצב רוח ירוד של ממש בשעות מסוימות. כדאי קודם כל לעשות בירור רפואי, לבדוק האם לא חסרים ויטמינים או קיימת בעיה בוויסות הורמונלי. פעמים רבות הבעיה ניתנת לפתרון מכיוון זה.
    במידה שכל הבדיקות יהיו תקינות ולא יימצא דבר, אפשר יהיה לחשוב על פתרון אחר, או לצאת מנקודת הנחה ש"זה בסדר" ולתת עצמך לנוח בשעות המתאימות לך, בייחוד אם את פעילה במשך שאר שעות היום ומתפקדת כרגיל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון

דלית
    25/11/2014

עזרת לי,ומאחלת לך ערב טוב ונעים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו