ציפרלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס
    סיון
    15/12/2014

הי, לפני כארבעה ימים התחלתי טיפול (שני) בציפרלקס עקב חרדה מוכללת ותסמיני דיכאון. כבר כארבעה ימים אני על מינון של כרבע כדור ועד כה לא הרגשתי שום הקלה אפילו לא תזוזה. מצד שני אני לא בטוחה שיש תופעות לוואי היות והכל אצלי מתבטא בתסמינים פיזיולוגים. החשש שלי שבגלל שזהוא טיפול שני בציפרלקס, שקיים אולי סיכוי שהוא כבר לא ישפיע, על אף העובדה שפעם קודמת הוא מאוד עזר לי! האם זה הגיוני שהוא לא יטפל בפעם שנייה? האם לא הייתי אמורה לחוש הקלה לאחר 4 ימים?

תודה רבה
    ליהי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

שרון לויט
    15/12/2014

היי ליהי,
    אם היית חשה הקלה לאחר ארבעה ימים של טיפול ברבע כדור, היה מדובר באפקט פסיכולוגי בלבד.
    התרופה רק מתחילה את השפעתה האמיתית לאחר שלושה שבועות של טיפול בכדור אחד שלם (10 מ"ג). כל התקופה שלפני כן שבה את נוטלת את מינוני ההסתגלות (רבע כדור, חצי כדור) אינה נחשבת, מאחר שלא מדובר במינון פעיל.
    יש סיכוי שהתרופה לא תעזור לך כבעבר, אך קיים גם סיכוי שהיא כן תעזור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ציפרלקס

סיון
    15/12/2014

תודה רבה על תשובתיך. אך האם זה בעצם 50 50 כי הפסיכיאטר טען שבגלל שהיא עזרה כדי להמשיך איתה. מורט מבאס
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ציפרלקס - תגובה

שרון לויט
    15/12/2014

אני לא חושבת שקיים סיכוי של 50% שהתרופה לא תעזור. מקרים כאלה קיימים ומוכרים, אך לא ידוע לי שיש תיעוד של שכיחותם. כנראה שהסיכוי שהיא תשפיע גדול יותר, אם הפסיכיאטר ממליץ לעשות זאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו