מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה ארוכת טווח.בת שבע17/12/2014
שלום רב ליועצות. כבר כמה שנים שאני סובלת מחרדות לפני כניסה לשינה ???(אולי איבוד שליטה לא יודעת)
כמו כן יש לי חרדה מפני הרגשת עייפות שאז לא אוכל להתרכז ולתפקד.שזה מוביל לזה שאני "חייבת" לישון אחרת איו לי חיים.
מבקשת עזרה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה ארוכת טווח. - תגובה
שרון לויט22/12/2014היי בת שבע,
התשובה נמצאת בגוף השאלה: את טוענת שקשה לך להירדם בגלל מחשבות שגורמות לך לפחד, מחשבות כמו: "אם לא ארדם לא אוכל לתפקד", או "אם ארדם אאבד שליטה". לכן, אם לא היית מאמינה במשפטים הללו שאת אומרת לעצמך לפני השינה, לא היתה לך בעיה להירדם. הרי שינה אינו דבר שאפשר לכפות אותו בכוח, וכאשר יש חששות סביב נושא ההירדמות, באופן טבעי היא נעשית קשה עד בלתי אפשרית.
אפשר לפתור את הבעיה בקלות, תוך מספר פגישות בודדות בטיפול קוגניטיבי התנהגותי (טיפול CBT). בטיפול תלמדי לשנות את החשיבה הזו, כך שתוך מספר שבועות אפילו תוכלי לחזור למסלול שינה נורמלי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)