מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה ענקית על אנאפרנילli sa24/04/2008
עקרונית אנאפרניל היא התרופה המותווית נגד חרדה. קראתי את זה לא מזמן באתר רשמי ומוסמך של בריאות.
לי פעם היה משבר בעקבות שיקום לא מתאים שקיבלתי אחרי תאונה ופגיעת ראש והגבלות בגלל משפט וצורך להוכיח שאני נפגעתי קשה יחד עם רצון וצורך להשתפר. ניסיתי להתאבד וקיבלתי אנאפרניל. המשבר החריף יותר וקרו לי יותר נסיונות אובדניים עד שהפסיקו לי את התרופה. מאז השם של התרופה גרם לי לקבל חרדה.
מישהו שהכרתי היה במשבר חמור בגלל מצב חמור מאוד שהוא היה נתון בו. ראיתי שהוא קיבל את התרופה הזאת ונתקפתי חרדה ואמרתי משהו לא חכם. אם לא היתה לי הכרות עם התרופה הזאת לא הייתי אומרת כלום. אבל לפי מה שאני מבינה הוא תכנן וניסה ולפי העובדות הוא איננו.
קראתי שזאת תרופה מסוג טריצ... שזה עם יותר תופעות לוואי ומשתמשים בסוג הזה רק כאשר תרופות אחרות לא עובדות. זה עדיין לא בסדר לחשוף מטופלים לסכנה חמורה. ההגיון הפסיכיאטרי לא מובן לי והוא הגיון מרושע. אם הפסיכיאטריה הציבורית בעיקר וגם הפרטית ה, היתה מתנהלת באופן יותר שקוף, בטוח שהציבור היה יכול לבטח את עצמו מפניה הרבה יותר ממה שעכשיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה ענקית על אנאפרניל
29/04/2008לפונה שלום
המקרה שאתה מתאר הוא בהחלט עצוב ומצער אבל הוא לא אומר דבר על הפסיכיאטריה או על שקיפות המקצוע! תרופות מאוד מועילות. הדבר הוכח בצורה מאוד מרשימה למרות כל הויכוח הציבורי שלפעמים מתעורר סביבם. מאוד ברור גם שלתרופות תופעות לוואי, לפעמים כאלו שלו צפויות או ידועות. מעקב מתאים תמיד חשוב. תרופות לטיפול בלחץ דם לדוגמה שכל כך מועילות, יכולות לגרום להשפעות שליליות לפעמים, השפעות שיכולות להיות הרסניות.
ידוע גם שללא טיפול בכלל השכיחות של התאבדות בדיכאון משמעותית. זה אומר שאובדנות זה אחד מהסכנות של דיכאון. טיפול יעיל עוזר להתגבר עליהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)