מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגיעו אותיחסוי25/04/2008
אני בן 19 ...כמעט עד לפני 4 חודשיים הייתי בן אדם נורמאלי לחלוטין..ומה שקרה איתי זה שעישנתי תקופה טובה תכשרי קנביס למניהם..."חשיש" "מרחואנה" לילה 1 עישנתי וישבתי יחסית רגוע עם מצב רוח מורם...עד שפתאום תקף אותי התקף חרדה הרגשתי שכל שניה אני הולך למות ואני לא אתחיל לספור סמפטומים קראתם את זה מספיק..אני חושב אחרי ההתקף אני תמיד מסתובב עם מחשבות מגעילות שאני הולך למות או להשתגע וזה כבר 4 חודשיים ..הקדשתי לזה מספיק זמן וזה פשוט לא מרפה אני כמעט ולא ישן בלילה מגעים אלי מצבים שאני כמעט "מאבד זהות" אני יודע שתחושות הריחוף האלה הם מהחרדה עצמה אבל בכל זאת מפרעים לי אני לא יכול להתרכז ואני לפני שירות צבאי ...וזה מאוד מדאיג אותי אני דורש ממך הודעת רגיעה ממוחה שיגיד לי שאני לא הולך להשתגע ולא הולך למות ...וניתן לטפל בזה ..בא לי להיות נורמאלי ויש לציין "שהפסקתי לעשן"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיעו אותי
29/04/2008לחסוי שלום
תופעות של חרדה גבוה או בצורה של התקפים של חרדה יכולים להופיע אחרי שימוש בקנביס, אפילו אחרי שימוש חד פעמי. בדרך כלל זה עובר תוך זמן קצר. כאשר התופעות לא חולפות או מאוד חזקות יש לשקול טיפול תרופתי. עליך להתייעץ עם רופא. בסופו של יום זה עובר!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)