מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדידות רגשיתאיילה15/02/2015
הי כבר שנה שאני לא עובדת ולא מוצאת עבודה,וכול בוקר אני קמה אם תחושת דיכאון ומחשבה שלילית אין לי מטרה לקום בבוקר וקשה לי אם זה,בנוסף,רוב חברותי נשואות ואין לי בן זוג. ככה הכול טוב יש לי משפחה חברות בית הכול אבל זה שאין לי עבודה,ובן זוג נותן לי תחושה לא טובה,מה עושים במצב כזה? אודה על התשובה תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות רגשית - תגובה
שרון לויט15/02/2015היי דלית,
אני יודעת שיכול להיות מאוד קשה ומייאש לחפש עבודה ובן זוג ולא למצוא, והדבר מוריד את המוטיבציה וגורם למחשבות שליליות וחוסר עשייה, שמפחית עוד את הסיכויים למצוא. כך, נוצר מעין "מעגל שלילי" של מחשבות שליליות וחוסר עשייה. הברירה היחידה היא להמשיך לחפש במלוא המרץ, גם כאשר האנרגיות נמוכות. בסופו של דבר, יש סיכוי גבוה למצוא הן עבודה והן בן זוג. תלוי גם מה את מחפשת ואיפה, ועד כמה את מוכנה להתגמש בכל תחום.
ייתכן שאת זקוקה לעזרה בדרכי החיפוש וההצגה העצמית שלך בשני התחומים, ולכך אימון אישי (קואוצ'ינג) יכול לעזור. אם את כבר מטופלת בטיפול פסיכולוגי, הוא יכול לתת לך גם את הכלים הללו (טיפול כולל בתוכו אימון).
חשוב מאוד לא להפסיק פעילויות שאת עושה, לפגוש חברות וללכת לחוגים, וכמובן לעשות גם פעילות גופנית. מעבר לכך שהפעולות משפרות את מצב הרוח, העשייה הזו גם מעלה את סיכוייך למצוא זוגיות, ואולי גם עבודה (אם תפגשי את האנשים הנכונים. לעולם אין לדעת מהיכן יצוצו ההזדמנויות...).
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון
איילה15/02/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)