בדידות רגשית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות רגשית
    איילה
    15/02/2015

הי כבר שנה שאני לא עובדת ולא מוצאת עבודה,וכול בוקר אני קמה אם תחושת דיכאון ומחשבה שלילית אין לי מטרה לקום בבוקר וקשה לי אם זה,בנוסף,רוב חברותי נשואות ואין לי בן זוג. ככה הכול טוב יש לי משפחה חברות בית הכול אבל זה שאין לי עבודה,ובן זוג נותן לי תחושה לא טובה,מה עושים במצב כזה? אודה על התשובה תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות רגשית

הוספת תגובה

• בדידות רגשית - תגובה

שרון לויט
    15/02/2015

היי דלית,
    אני יודעת שיכול להיות מאוד קשה ומייאש לחפש עבודה ובן זוג ולא למצוא, והדבר מוריד את המוטיבציה וגורם למחשבות שליליות וחוסר עשייה, שמפחית עוד את הסיכויים למצוא. כך, נוצר מעין "מעגל שלילי" של מחשבות שליליות וחוסר עשייה. הברירה היחידה היא להמשיך לחפש במלוא המרץ, גם כאשר האנרגיות נמוכות. בסופו של דבר, יש סיכוי גבוה למצוא הן עבודה והן בן זוג. תלוי גם מה את מחפשת ואיפה, ועד כמה את מוכנה להתגמש בכל תחום.
    ייתכן שאת זקוקה לעזרה בדרכי החיפוש וההצגה העצמית שלך בשני התחומים, ולכך אימון אישי (קואוצ'ינג) יכול לעזור. אם את כבר מטופלת בטיפול פסיכולוגי, הוא יכול לתת לך גם את הכלים הללו (טיפול כולל בתוכו אימון).
    חשוב מאוד לא להפסיק פעילויות שאת עושה, לפגוש חברות וללכת לחוגים, וכמובן לעשות גם פעילות גופנית. מעבר לכך שהפעולות משפרות את מצב הרוח, העשייה הזו גם מעלה את סיכוייך למצוא זוגיות, ואולי גם עבודה (אם תפגשי את האנשים הנכונים. לעולם אין לדעת מהיכן יצוצו ההזדמנויות...).

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון

איילה
    15/02/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו