מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדידות חברתיתאנה02/03/2015
ערב טוב.הייתי מטופלת המון שנים אצל פסיכיאטר,וגם טופלתי בשיקום בצפון לפגועי נפש. לפני כמה חודשים החליטו בשיקום שאני לא מתאימה יותר למסגרות של פגועי נפש וגם הפסיכיאטר היפנה אותי לרופאת משפחה.ביטלו לי את הסל שיקום,והוריי טוענים שאני לא מתאימה גם הפסיכיאטר אמר שאני לא מתאימה למסגרות האלה יותר,ועדיף שאהיה מטופלת אצל רופאת משפחה בקופת חולים.שמחתי שאני כבר לא מתאימה,אבל מצד שני אני מרגישה בדידות חברתית ורציתי ללכת למועדון חברתי בקהילה אך לא מקבלים אותי למועדון המנהלת טוענת שלא מאשרים לי סל שיקום,ולכן אני לא יכולה לבוא למועדון.כיום אני קמה בבוקר בלי מטרה ואני מרגישה בדידות חברתית.הכל טוב ויפה יש לי משפחה בית הכל אבל מבחינה חברתית אני מאוד בודדה וזה מאוד עצוב לי ככה.אני רוצה לצאת לדרך חדשה ובריאה ואני לא יודעת איך עושים את זה.רציתי ללכת לחוג מסויים אבל להוריי אין מספיק כסף לשלם לחוג יקר אני מאוד אשמח אם תציעי לי מה אני עושה בנושא הזה,בלי לחזור למסגרת שהייתה בה.מאחלת לך ערב טוב,ותודה רבה מקרב לב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדידות חברתית - תגובה
שרון לויט03/03/2015היי אנה,
אני שמחה לשמוע שחל שיפור במצבך, עם זאת שירותי סל שיקום יכולים לסייע בדיוק במקומות הקשים יותר עבורך. ניתן לחשוב על רעיונות אחרים למקומות שבהם ניתן להכיר אנשים חדשים, למשל: פעילות התנדבותית כלשהי- אינה עולה כסף וניתן לפגוש אנשים וליצור קשרים; כמובן- ניתן להכיר אנשים דרך הרשת- פורומים, קבוצות פייסבוק וכו'. את יכולה לחפש לפי תחומי עניין שמעניינים אותך, או להצטרף לקבוצות של מתמודדים בפייסבוק, גם ללא הזכאות לסל שיקום. ניתן גם לברר במתנ"ס הקרוב לביתך האם יש חוגים במחיר מוזל/ מסובסד, וניתן גם לברר האם מתארגנות פעילויות חינמיות כלשהן באזורך. ייתכן מאוד שתופתעי לטובה ממה שתמצאי!
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)