הנירובכשט מחלה דלקתית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הנירובכשט מחלה דלקתית
    דני
    03/03/2015

נירובכשט מחלה שגילה אותה רופא תורכי היא מחלה בעיה פוגעת בכלי דם עינים וגם בראש וכל שאר הגוף היא מחלה דלקתית התחיל בעיניים אחרי זה עלאא למוח ועשה לי אירוע עד היום אני מקבל תרופות כל יום גם עירווים בבית החולים כל 6 שבועו מקבל תרופה רק לעצור המחלה הזותי עד היום אני אבוד לא יודע כלום אמרתי להם שאני לא בן אדם אין הרגשות אמרו לי לך לפסכיאטר הלכתי גם קיבלתי תרופות מרגיעות כמו קלונקס וואבן והמון תרופות בן אדם לא מרגיש בבקשה עזרה אני אבן בחיים הותי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הנירובכשט מחלה דלקתית

הוספת תגובה

• הנירובכשט מחלה דלקתית - תגובה

שרון לויט
    03/03/2015

היי דני,
    איני רופאה ואיני מכירה את המחלה, יש צורך לפנות לגורמים רפואיים רלוונטיים לשם אבחון כל הבעיות הנלוות וטיפול בהן. נשמע שיש שם בעיה מורכבת, ואיני יודעת מאיזו סיבה אתה מקבל תרופות הרגעה. ברור שבעיה פיזית יכולה גם לפגוע בך מבחינה רגשית, אך זהו דבר טבעי ונורמלי. ככל הנראה, עם השיפור במצב, תחזור להרגיש טוב יותר גם מבחינה נפשית. מאחר שאיני מכירה את הבעיה הפיזית ואת מורכבותה והטיפול התרופתי בה, לא אוכל להמליץ על עזרה ספציפית שתהיה טובה יותר מהאחרת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו