דיכאון וחוסר חשק לכלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחוסר חשק לכלום
    אנה
    05/03/2015

שלום שרון.לפני כמה ימים כתבתי לך שביטלו לי את הסל שיקום,ואני בודדה מבחינה חברתית.הצעת לי לחפש התנדבות ולחפש בפייסבוק משהו כמו מתנ"ס וכולי,וחשבתי להתחיל לחפש אחרי החג,ואני רוצה מאוד להודות לך על זה,עזרת לי מאוד בזה.אבל יש לי בעיה שבינתיים כבר הרבה זמן בעצם אני יושבת בבית ולא יוצאת.גם אין לי לאן לצאת.בנוסף מרוב שאני יושבת בבית אין לי חשק לעשות כלום מין דיכדוך כזה.חברה שלי שהיא באמת חברה אחת ויחידה הציעה לי ללכת איתה אחר הצהריים בחג לבית קפה,ומרוב שאני יושבת בבית אין לי חשק לצאת.הייתי מאוד שמחה עם תייעצי לי איך לחזור לשמחת החיים שלי.ושוב אני מאוד מודה לך,ומאחלת לך יום ניפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וחוסר חשק לכלום

הוספת תגובה

• דיכאון וחוסר חשק לכלום - תגובה

שרון לויט
    06/03/2015

היי אנה,
    כפי שכתבתי, עשייה מובילה לעוד עשייה- כלומר, עם העשייה מגיע החשק. זה עובד גם בכיוון ההפוך: חוסר עשייה גורם לחוסר חשק נוסף, וכך נוצר "מעגל שלילי" של חוסר עשייה וחוסר חשק. באותה מידה, יכול להיווצר גם מעגל חיובי, של עשייה וחשק. לכן, לא כדאי לחכות לחשק ולא כדאי להחמיץ הזדמנויות כאלה: אם חברה הציעה לך לבוא איתה לקפה, הדבר הנכון לעשות הוא לקחת את ההזדמנות בשתי ידיים, גם אם אין לך חשק לעשות זאת. בנוסף, אפשר ליזום פעילויות כאלה עם חברות בכוחות עצמך, גם אם לא מתחשק לך. זה מחולל נפלאות!
    בנוסף, מאחר שפעילות גופנית היא כל כך חשובה לשיפור מצב הרוח, אפשר לעשות הליכות לא ארוכות באזור ביתך. זוהי פעילות קצרה ולא קשה שאינה דורשת תקציב או הכנות מיוחדות, ותורמת מאוד למצב הרוח והשבת האנרגיות.

שבת שלום וחג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה שרון

מור
    06/03/2015

שבת שלום וחג שמח גם לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו