דיכאון בלתי נשלט....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בלתי נשלט....
    טלי
    27/04/2008

היי אני טלי בת 18 וחצי. ומזה כבר תקופה שאני סובלת מדיכאון שכנראה נובע מתיסכול פנימי שלי לגבי איך שאני נראית. בתקופה האחרונה העליתי כ-6 קילו והדבר גורם לי לדיכאון חרדתי עמוק ואני מרגישה ממש לא טוב עם עצמי. התיסכול הזה פוגע בי בהרבה מובנים ומשפיע עליי בכמעט כל תחום בחיים. אני אפרט...... אני לא יוצאת לבלות בימי שישי, כמעט אין לי חברות, במפגשים משפחתיים או חברתיים אני יושבת בצד ולא משתתפת, מוצאת חוסר טעם בלהכיר בן זוג , לפעמים יש לי התקפות בכי בלתי פוסקות על דברים שאני בעצמי לא יודעת איך לפרש אותם. בנוסף לתיסכול והייאוש, אני גם נורא מבולבלת, ולא יודעת מה אני רוצה מעצמי, חשה ברייקנות ובדידות נוראית.
    ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות דיאטה, וזה לא מצליח לי כמה שאני מנסה (וניסיתי המון!!! דיאטניות, קבוצות תמיכה, תפריטים) ובמקום להרזות אני רק אוכלת ופשוט לא יודעת איך לעצור את זה. אין לי ספק כי האכילה הבלתי פוסקת הזאת נובעת מהדיכאון. בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!!!
    בתודה מראש,
    טלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בלתי נשלט....

הוספת תגובה

• דיכאון

ד''ר אירנה נתנאל
    29/04/2008

טלי שלום,

את נמצאת במעגלי קסמים של תסכולים -> דיכאון -> אוכל -> עולה במשקל -> דימוי גוף יורד-> הרגשת ייאוש -> הסתגרות והמנעות ממצבים חברתיים -> ושוב תסכול -> דיכאון וכך חוזר חלילה. כדי לשבור את מעגל הקסמים את זקוקה לעזרה מקצועית. בראש ובראשונה צריך להתאים לך טיפול תרופתי ולשלב אותו עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית. אני מציעה שקודם כל תפני לפסיכיאטר.
    אם לא מטפלים המצב לא עובר מעצמו הוא רק הולך ומסתבך.

אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו