מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון בלתי נשלט....טלי27/04/2008
היי אני טלי בת 18 וחצי. ומזה כבר תקופה שאני סובלת מדיכאון שכנראה נובע מתיסכול פנימי שלי לגבי איך שאני נראית. בתקופה האחרונה העליתי כ-6 קילו והדבר גורם לי לדיכאון חרדתי עמוק ואני מרגישה ממש לא טוב עם עצמי. התיסכול הזה פוגע בי בהרבה מובנים ומשפיע עליי בכמעט כל תחום בחיים. אני אפרט...... אני לא יוצאת לבלות בימי שישי, כמעט אין לי חברות, במפגשים משפחתיים או חברתיים אני יושבת בצד ולא משתתפת, מוצאת חוסר טעם בלהכיר בן זוג , לפעמים יש לי התקפות בכי בלתי פוסקות על דברים שאני בעצמי לא יודעת איך לפרש אותם. בנוסף לתיסכול והייאוש, אני גם נורא מבולבלת, ולא יודעת מה אני רוצה מעצמי, חשה ברייקנות ובדידות נוראית.
ניסיתי כבר כמה פעמים לעשות דיאטה, וזה לא מצליח לי כמה שאני מנסה (וניסיתי המון!!! דיאטניות, קבוצות תמיכה, תפריטים) ובמקום להרזות אני רק אוכלת ופשוט לא יודעת איך לעצור את זה. אין לי ספק כי האכילה הבלתי פוסקת הזאת נובעת מהדיכאון. בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!!!
בתודה מראש,
טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון
ד''ר אירנה נתנאל29/04/2008טלי שלום,
את נמצאת במעגלי קסמים של תסכולים -> דיכאון -> אוכל -> עולה במשקל -> דימוי גוף יורד-> הרגשת ייאוש -> הסתגרות והמנעות ממצבים חברתיים -> ושוב תסכול -> דיכאון וכך חוזר חלילה. כדי לשבור את מעגל הקסמים את זקוקה לעזרה מקצועית. בראש ובראשונה צריך להתאים לך טיפול תרופתי ולשלב אותו עם תרפיה התנהגותית - קוגניטיבית. אני מציעה שקודם כל תפני לפסיכיאטר.
אם לא מטפלים המצב לא עובר מעצמו הוא רק הולך ומסתבך.
אשמח לענות על שאלות נוספות,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)