דיכאון בערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון בערב
    מור
    19/03/2015

שלום דוקטור שרון.כל ערב שמתחילה השקיעה אני מתחילה לקבל דיכאון.בדרך כלל בערב אני עושה הליכות כדי להפיג את הדיכאון, אבל מכיוון שהימים קרים אין לי חשק לצאת להליכות ואז אני יושבת מול הטלוויזיה בדיכאון.אשמח לדעת איך לפתור את הבעיה הזאת.תודה רבה וערב טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון בערב

הוספת תגובה

• דיכאון בערב - תגובה

שרון לויט
    19/03/2015

היי אנה,
    כפי שאמרתי, ישיבה מול הטלוויזיה כשמצב הרוח ירוד רק תחמיר את תחושת הדיכאון. תהיי חייבת למצוא לך פעילות מהנה או פעילות גופנית כלשהי, אם ברצונך להפיג אותו. ההליכה מחממת וכבר לא כל כך קר בחוץ בעונה זו, לדעתי... לכל הפחות אפשר לעשות אימוני אירובי/ זומבה בבית עם קבצי וידיאו או DVD המיועדים לכך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון תודה רבה על העזרה

מור
    19/03/2015

אני שמחה להעזר בעצות המצויינות שלך,את נהדרת.מאחלת לך סוף שבוע מעולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שרון תודה רבה על העזרה - תגובה

שרון לויט
    19/03/2015

תודה רבה אנה, שמחתי לעזור. שיהיה סוף שבוע נעים גם לך!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו