מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ייאושמור22/03/2015
היי שרון. אני כבר ממש כותבת מרוב ייאוש היחידה שיכולה לעזור לי זאת את כי אין לי למי לפנות כרגע ,עד לפני שנה היה לי עם מי לדבר היום אין לי הרי כמו שסיפרתי לך ביטלו לי את הסל שיקום לא מקבלים אותי באף מסגרת ואצלך תמיד אני נעזרת בעצות המצויינות שלך ואת גם מקלה עלי אני ממש עם דמעות בעיניים אני התחלתי לחפש התנדבות בכל מיני מקומות עזרה לקשישים בתי חולים וכולי ולכל מי שאני מתקשרת אומרים לי שעד אחרי החגים לא מחפשים מתנדבים. והרי לא מאשרים לי סל שיקום כפי שסיפרתי לך ופשוט אין לי למי לפנות ועם מי לדבר.רציתי ללכת למועדון חברתי אבל בגלל שאין לי סל שיקום גם שם לא מקבלים אותי.אני יודעת שאני כותבת לך הרבה אבל פשוט אין לי למי לפנות כרגע.אשמח עם תתני לי עצה בינתיים עד אחרי החגים שאתחיל להמשיך לחפש התנדבות מה לעשות בבוקר לקום בשמחה עם מטרה.אני מאוד מודה לך שרון על העזרה מאחלת לך שבוע מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד דבר קטן שרון
מור22/03/2015הרופאת משפחה ניסתה בזמנו להפנות אותי למרפאה שקשורה לבריאות הנפש אבל לא בית חולים חס וחלילה ולא קיבלו אותי למרות שהיא הפנתה אותי.היה לי חשוב לכתוב לך את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייאוש - תגובה
שרון לויט22/03/2015היי אנה,
מרפאות בריאות הנפש אינן מקבלות לפעמים מאחר שאין להן מקום למטופלים חדשים, ולא בגלל שאינם מאמינים כי את נמצאת במצוקה. את בהחלט יכולה לנסות להתקבל למרפאת בריאות נפש אחרת.
בנוסף, אין ספק שאת זקוקה ליד מכוונת ולעזרה בהשמה במסגרות חברתיות ואולי גם תעסוקתיות. קיימות אפשרויות נוספות מלבד סל שיקום, למשל:
1.) עובדת סוציאלית במרפאת בריאות הנפש אליה תתקבלי (אל תוותרי, נסי בכל מרפאה באזור מגורייך ואפשר גם לפנות לקופת החולים בה את חברה. אם היא אינה נותנת לך שירות, אני מציעה לשקול להחליף קופת חולים!).
2.) נסי לפנות למחלקת שיקום בביטוח לאומי, אם את עדיין מוכרת על ידי ביטוח לאומי ומקבלת קצבה (זה אינו קשור בסל שיקום). הם עצמם מספקים חלק מהשירותים שסל שיקום מספק.
3.) עו"ס במחלקת הרווחה הקרובה לאזור מגורייך.
היי ספציפית ונסי לתאר בדיוק מה את צריכה, ולפרט את האבחנות הפסיכיאטריות שלך. אם ביטלו לך את סל השיקום, זה בוודאי לא אומר שביטלו לך את האבחנה! הבעיה עדיין קיימת, וצריך לטפל בה בדרך זו או אחרת.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרון
מור22/03/2015את צודקת ואני אטפל בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)