בעיה הורמונלית ודיכאון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה הורמונלית ודיכאון
    איילה
    25/03/2015

אני סובלת מבעיה הורמונלית,ולוקחת תרופות נגד זה.בנוסף לזה אני סובלת מדיכאון אני לא יודעת עם זה מהתרופות,אבל זה מפריע לי בתפקוד מה עושים עם זה? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה הורמונלית ודיכאון

הוספת תגובה

• בקשר לבעית הדיכאון וההורמנליות

אנה
    25/03/2015

התחלתי לקחת תרופה של b12 ואני עדיין לא מרגישה מחוזקת מטבעי אני יוצאת הרבה לחברים פעילה,אבל בזמן האחרון בגלל התופעה הזאת אני מרגישה חוסר חשק לצאת מהבית.אני שוב מודה לך על תשובתך חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה הורמונלית

אנה
    26/03/2015

חג שמח.יש לי בעיה הורמונלית,ואני מרגישה דפיקות לב וחולשה אני לא יודעת מה עושים.תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אנה
    26/03/2015

התרופות שאני לוקחת זה נגד דיכאון לוסטרל ולהרגעה קלונקס.רק כדי לוודא שתדעי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה הורמונלית ודיכאון - תגובה

שרון לויט
    26/03/2015

היי אנה,
    ברור שחסרים פרטים לגבי הבעיה שלך. אני לא רופאה ואינני יכולה להתייחס לבעיות הורמונליות או לאבחן את מצבך על סמן מידע שכזה. הדבר הכי טוב לעשות הוא להפנות את השאלות הללו לרופא שמטפל בך, מאחר שכנראה מדובר במכלול של בעיות שקשורות זו בזו.
    חג שמח,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו