דיכאון וחרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיכאון וחרדה
    שירלי
    31/03/2015

הי שרון.הפסיכיאטר שלי נתן לי תרופות להרגעת הדיכאון קלונקס,רסיטל,ופנרגן.הוא הציע לי שבנוסף לתרופות,כדאי לי לעשות ספורט.אני עושה ספורט פעמיים 3 פעמים בשבוע,אבל שעה אחרי שאני מסיימת את הספורט בעיקר הליכות מתחילות לי לפעמים דפיקות לב של חרדות או תחושת דיכאון.רציתי לשאול אותך איך אני יכולה להקל על החרדה והדיכאון בנוסף לספורט שאני עושה.תודה על תשובתך,וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיכאון וחרדה

הוספת תגובה

• דיכאון וחרדה - תגובה

שרון לויט
    08/04/2015

היי שירלי,
    כמובן שאי אפשר להיפטר מדיכאון וחרדה באמצעות ספורט בלבד, וגם תרופות לא תמיד עושות את כל העבודה. הדרך הטובה ביותר להקל על דיכאון וחרדה (ואף להיפטר מהם לחלוטין, לפחות מהחרדה; לגבי הדיכאון, תלוי בסוגו) היא לפנות לטיפול קוגניטיבי התנהגותי, שייתן לך כלים להתמודד.
    בנוסף לכך, ניתן כמובן לעסוק בפעילויות נעימות או מספקות, להיות כמה שיותר עסוקה ולא להתבטל, להקיף את עצמך באנשים אהובים, לשמור על תזונה נכונה ועל שעות שינה מספקות.

חג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו