דכאון ובכי לא רצוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון ובכי לא רצוני
    עדי
    26/04/2015

לפני חצי שנה יצאתי משנתיים מעוד קשות בחיים שלי. שנתיים של סבל ודיכאון. היום כשזה מאחורי אני מוצאת את עצמי כלא שולטת על הבכי שלי. מנהלת שיחה רגילה עם אנשים וקצת נזכרת במה שעברתי והבכי פורץ החוצה. האם אני צריכה לבדוק את הנושא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון ובכי לא רצוני

הוספת תגובה

• דכאון ובכי לא רצוני - תגובה

שרון לויט
    27/04/2015

היי עדי,
    זה תלוי- האם התופעה התחילה בפתאומיות, או שהיתה קיימת כל הזמן מאז שיצאת מקשר זה? יכול להיות שדווקא כשסיימת את הקשר היה גרוע יותר, ועכשיו המצב טוב יותר לאחר שיפור הדרגתי? אם יש הרעה פתאומית, כדאי לבדוק עם עצמך האם קרה משהו בחייך כרגע שהזכיר לך את הסיטואציה, או משהו בריאותי, הורמונלי וכו' שיכול היה לגרום לנסיגה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הרבה יותר עמוק

עדי
    28/04/2015

זה לא היה קשר. אלא יותר תקופה של שנתיים שחוויתי אכזבות אחר אכזבות. ונכנסתי לדיכאון. איבדתי את כל התקווה והאמונה במין האנושי. הייתי פעם בנאדם מאוד מאוד אופטימי וחברתי. היום אני לא סומכת על יותר מדי אנשים. אני מוצאת את עצמי בוכה במקרים שלא הייתי בוכה מעולם. פשוט לא מסוגלת לשלוט בזה. לא יודעת מה לעשות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה הרבה יותר עמוק - תגובה

שרון לויט
    29/04/2015

עדיין, צריך לבדוק בדיוק מה קרה בתקופה הזו שהוביל להדרדרות, ואם היא היתה פתאומית או הדרגתית. כדאי לפנות לטיפול פסיכולוגי כדי לעשות את ההערכה הזו וכן כדי לקבל כלים שיוכלו לעזור לך לצאת מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו