מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התמכרות לכדור פסיכיאטריהלה04/05/2015
שלום שרון.לפני שנתיים עברתי משבר נפשי קשה,ובעקבות זה הלכתי לפסיכיאטר פרטי השנה הפסיכיאטר יצא לפנסיה הוא טוען שמצבי מצויין ורק עם אצטרך מרשמים או עזרה אז מספיק שאני אפנה לרופאת משפחה כיום אני במצב מצויין מתנדבת למען קשישים אני לא בדיכאון לא בחרדות יש לי שמחת חיים עברתי את המשבר,רק יש לי בעיה אחת.בתחילת הטיפול לפני שנתיים הרופא הביא לי כדור שניקרא כדור דקינט נגד תופעות לוואי.כשלקחתי את הכדור הזה הרגשתי על גג העולם כאילו סליחה שאני אומרת את זה כיף בגוף כמו שלוקחים סמים חס וחלילה.במשך הזמן הרופא טען שאני לא צריכה את הכדור הזה יותר.ניסיתי לשכנע אותו להמשיך עם הכדור והוא לא הסכים,ניסיתי גם לשכנע את הרופאת משפחה והיא לא הסכימה,אני גרה אצל הוריי וכל פעם שהוריי היו יוצאים מהבית הייתי רצה לארון בחדר שלהם ומחפשת את הכדור.בסוף הם קלטו את זה כעסו עלי והחביאו את הכדור כדי שאני לא אקח ולא אמצע אותו.חוץ מההתמכרות מצבי מצויין.רציתי לדעת איך אני יכולה להפסיק להתמכר לכדור בלי עזרה חיצונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התמכרות לכדור פסיכיאטרי - תגובה
שרון לויט04/05/2015היי הלה,
נראה שאין ברירה, אלא פשוט להפסיק ליטול את הכדור. מדובר בכדור שסותר את פעולת התרופות האנטי פסיכוטיות שכנראה נטלת (הוא מיועד להפחית את תופעות הלוואי שלהן, לכן אני מניחה שנטלת תרופות אלה). ככזה, הוא למשה סותר את פעולתן ועושה פעולה הפוכה. הוא מעלה את רמות הדופאמין במוח, כאשר התרופות האנטי פסיכוטיות מנסות להורידן. לכן, המשך נטילתו ללא התרופות האנטי פסיכוטיות יכולה להיות מסוכנת ביותר, גם כאשר מצבך טוב. גם כך אי אפשר לקבל את הכדור ללא מרשם רופא, לכן איני מבינה למה הורייך לא זרקו אותו פשוט לפח, כך לא תהיה לך גישה אליו יותר. כדאי שתעשו זאת.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)