מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיכאון קשהאוסנת04/05/2015
זה התחיל לפני 5 שנים שהכרתי אותו הייתי בחורה מלאת שמחת חיים מאז שהוא נכנס לחיי אני בדיכאון שהולך ומחמיר, למה לא אמרתי לו שיצא מחיי מהשקר הראשון שלו ? זה מה שאני שואלת את עצמי שבוע אחרי היכרותי עם הבחור קפץ השקר הראשון ואני מרגישה אוףףףף חזק מרגישה כשמשקרים לי אולי הייתי מעדיפה שלא להרגיש אבל זה נמצא בי. וזה נמתח כמו גומי ואולי בכלל הוא לא יודע שכך אני בדיכאון ואולי כן לדעתי. ופתאום ההורים מזדקנים ואין לך עם מי לדבר לא שדיברתי אתם לפני שהם הזדקנו ההרגשה היא שאני לבד לבד בעולם הזה. יש לי שני בנים אחד גדול והשני עוד קצת קטן שזקוק לי אם לא הוא לא יודעת איפה הייתי. 5 שנים עומדת במקום !!! פיטרו אותי מהעבודה בגללו נדבקת במחלות בגללו כי הוא שוכב עם אחרות וכן תגידו אני חסרת עמוד שידרה וזה נכון. אין לי אופי. תלויה בו ולא הוא לא עוזר לי לא נותן לי דבר. כל החברות ניתקו איתי את הקשר כי אני בדיכאון. גם לא מפנק וגם לא מפרגן. מקפיד תמיד לשקר, אולי משקר לכולן. בטוחה !!! אבל למה לשקר למה לא להיות אמיתי גלוי. מה המטרה של השקר. יש אנשים כמוני שהשקר גורם להם לעיוותים. גם הכדורים כבר לא עוזרים. בכי פתאומי, והגרון חונק חונק חונק. אין אויר ומועקה וחרדה קשה ואין עם מי לדבר רק עם עצמי ואוייי זה קשה קשה מאוד. בלילות אני חולמת שאני קמה בבוקר מחייכת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיכאון קשה - תגובה
שרון לויט04/05/2015היי אסנת,
את מציגה תמונה מורכבת, שככל הנראה חסרים בה פרטים רבים מכדי להבין את המצב לעומק. מציעה שתפני לטיפול פסיכולוגי- התרופות לבדן אינן פותרות את הבעיה, וכמובן אינן מספקות לך מישהו לדבר איתו, הכלה ותמיכה רגשית.
ברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)