מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי שרוןאיילה06/05/2015
אני כבר מחפשת התנדבות הרבה זמן וסוף סוף מצאתי מקום התנדבות דרך העירייה התקשרתי למקום התנדבות שהציעו לי והם אמרו שהם יחזירו לי טלפון ובאמת החזירו לי טלפון ממקום ההתנדבות והזמינו אותי להיכרות למחר יום חמישי.רציתי לשאול אותך עם כדאי להגיד להם את האמת על המסגרת שהייתה בה המסגרת הפסיכיאטרית או לא.אני בלחץ שעם אני אגיד את האמת הם לא יקבלו אותי.מה אני עושה? איך להתגבר על הלחץ? תודה רבה שרון ומאחלת לך יום ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרון - תגובה
שרון לויט07/05/2015היי אנה,
לדעתי כדאי לשתף רק אם זה רלוונטי להתנדבות שלך ויכול להשפיע עליה, ו/או אם תישאלי לגבי הרקע שלך, מחלות וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שרון
איילה07/05/2015קודם כל תודה רבה על התמיכה ודבר שני כמו שכתבת רק עם זה רלוונטי אני אספר כמובן לא הכל כמו שכתבתי לשירן אבל רק מה שנכון לי לספר,מאחלת לך שרון גם חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה בוקר טוב
ליאור07/05/2015תלמדי שבחיים את לא צריכה לנדב יותר מידי מידע על עצמך..בייחוד אם הוא לא רלוונטי. יש סטיגמה על מי שמטופל בכדורים פסיכיאטרים. כמו מישהו שיש לו תיק פלילי. אם זה לא משהו שיכול לפגוע בתפקוד שלך בעבודה אז זה לא צריך להפריע להם. שיהיה לך.בהצלחה ושתהיי מאושרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב שירן
איילה07/05/2015רציתי לשאול את פסיכולוגית? או לומדת פסיכולוגיה? דבר שני לגבי הסטיגמה ברור שאת צודקת בגלל זה שאלתי את שרון עם לספר להם,או לא כי אני יודעת שאנשים רק שומעים דבר כזה אומרים,משוגע או דברים כאלה,בכל אופן היום ב11 בבוקר יש לי את הראיון ורק עם זה יהיה רלוונטי אני אספר להם,כמובן לא הכל חס וחלילה אבל רק מה שאני חושבת לנכון לספר.מאחלת לך בוקר טוב ותודה על התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירן
איילה07/05/2015גם לך אני מאחלת חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אנה
ליאור07/05/2015לא אני לא פסיכולוגית.למה חשבת כך? איך עבר הריאיון? מקווה שאת בסדר. שיהיה לך סוף שבוע נעים ונפלא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שירן
איילה07/05/2015אני שאלתי אותך עם את פסיכולוגית או לומדת פסיכולוגיה כי אני רואה שאת מייעצת לאנשים מה לעשות וגם עם את לא פסיכולוגית כל הכבוד לך על זה שאת עוזרת מייעצת ותומכת לפחות אותי חיזקת ודבר שני כן התקבלתי להתנדבות אני אתנדב 3 פעמים בשבוע אני סיפרתי להם מה שהיה נכון לי לספר,ושוב תודה על התמיכה ואני גם מודה לך שרון על התמיכה ומאחלת לכם שרון ושירן חג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאנה איזה יופי!
ליאור08/05/2015לצאת מהבית להתלבש יפה ולתרום מזמנך ולעשות טוב לנפש. באיזה נושא ההתנדבות? בעברי הרחוק לקחתי קורסים בפסיכולוגיה במסגרת התואר שלי. אני שמחה לשמוע שדבריי תרמו לך ואני מקווה שהם תרמו גם לגולשות אחרות. כל טוב ולילה טוב. גאה בך!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההערה בקטנה
ליאור08/05/2015מקווה שתקחי את זה כהערה בונה. לא יודעת אם זה טעות כתיב או הקלדה. אבל אם כמילת תנאי זה בא'.ועם בע' זה להיות עם מישהו. אתיכולה לזכור את זה לפי תנועת הידים שמסמלים עין ביחד. ומילת תנאי תמיד להגיד אלף כל יש לי תנאי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)