לשרון לויט-האם את פסיכולוגית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשרון לויט-האם את פסיכולוגית?
    ליאור
    07/05/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לשרון לויט-האם את פסיכולוגית? - תגובה

שרון לויט
    09/05/2015

היי שירן,
    אני פסיכותרפיסטית המטפלת בשיטה קוגניטיבית התנהגותית (CBT). את יכולה לקרוא את כל המידע עליי בראש הפורום- לחצי על התמונה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה פסיכותרפיסטית?

ליאור
    10/05/2015

קראתי אודותייך אבל עדיין לא הבנתי מה זה פסיכותרפיסטית. אשמח אם תבהירי זאת. וגם את שיטות הטיפול שלך. תודה ושבוע טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה פסיכותרפיסטית? - תגובה

שרון לויט
    10/05/2015

קודם כל, פסיכולוג הוא כל מי שלמד לתואר שני בפסיכולוגיה, והוא לאו דווקא מטפל. יש פסיכולוגים ארגוניים, תעסוקתיים, מחקריים וכו'.
    פסיכותרפיסט הוא כל מי שעוסק בטיפול נפשי. הוא יכול להיות פסיכולוג, עובד סוציאלי, או כל מי שלמד טיפול נפשי במסגרת תואר שני ואחריו.
    אם אינך מכירה טיפול קוגניטיבי התנהגותי, יש בנושא המון מידע באינטרנט, ובאתר שלי קיים מידע רב המובא בצורה מרוכזת ומפורטת ככל האפשר. אסור לי לתת קישור כאן, את מוזמנת לחפש אותו בגוגל (כאן קצרה היריעה מלספר בהרחבה). באופן כללי, אני יכולה לומר שזהו טיפול הנותן כלים מעשיים להתמודדות, ואינו מבוסס על שיחות בלבד אלא גם על תרגול מעשי, בתוך הפגישות וביניהן. המטרה היא לפתור את הבעיה שיש למטופל (חרדה, דיכאון, אובססיה וכו'), באמצעות תרגול של התנהגויות חדשות ושל דפוסי חשיבה מציאותיים וחיוביים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו