אני מעוננית לקבל מידע בנושא החרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מעוננית לקבל מידע בנושא החרדה
    אפרת
    29/04/2008

אמי סובלת מחרדה היא מטופלת במרפאה ואצל הפסיכיטר.
    מזה מספר חודשים המצב מחמיר אחותי עברה לגור איתה בבית משום שהיא מפחדת להיות לבד ורובהזמן היא בוכה וסובלתמכאביים פיזים חזקים:חנק לחץ מהיר הזעת יתר.בזמן הזה מצבה של אימי החל להישתפר אבל אחותי שטיפלה בה חלתה ומצבה הנפשי של אחותי הולך ומחמיר כיום היא אובחנה כלוקהבדיכאון אגרופוביה וחרדה היא מטופלת אצל העובד הסוצאילי במרפאה ואצל הפסכיטר. מצבה מתדרדר היא מבולבלת מאד ומיתקשה לדבר רצוף היאשוככת דברים והדיבורשלה איטי ולא ברור היא נוטלת מזה ארבע חודשים קלונקסובחודשהאחרון תרופה נוספת נגד דיכאון. אני רוצה לדעתאך להתמודד איתה מדובר באחותי ובאימי ביחד כאשר מצבם הנפשי גוור את כל המשפחה שלי לחיים מאד קשיים ומסובחים הקושי שלאבא שלי ושאר האחים להתמודד מול התמונה העצוה הזאת בחוסר אונים מוחלט.ובכאבעצום מדובר באימי כבת50 ואחותי בת 26 שנה אם לשני בנות תעזרו לי בבקשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חרדה

ד''ר אירנה נתנאל
    29/04/2008

אפרת שלום,

צר לי על מצבן של אמך ואחותך. שתיהן זקוקות לטיפול וליווי צמוד של אנשי מקצוע. לדבריך אחותך בטיפול אבל מה עם אמך? את זקוקה לכוחות רבים כדי להתמודד ולעזור למשפחתך.

חזקי ואמצי!!!
    אשמח לענות על שאלות נוספות,
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו