עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    גבי
    29/05/2015

שלום רב,
    מזה 8 שנים בערך אני לוקחת אפקסור בהתחלה מינון של 75 ולאחר שנה בערך עלה המינון ל 150.
    בשנה האחרונה אני מרגישה שהוא כבר לא משפיע עלי...את תופעות הלוואי אני מרגישה מיד אם שכחתי לקחת כדור (קצרים במוח) אבל בתכלס את העבודה אני כבר מרגישה הרבה זמן שהוא לא עושה.
    אני רוצה להחליף את הכדור אך שמעתי שתופעות הלוואי הם קשות מאוד מאוד.
    נכנסתי למלא פורומים בהם נאמר שהכדור הזה הוא הקשה ביותר בהתמודדות עם התופעות של הפסקתו...
    מה אני אמורה לעשות אני מאוד פוחדת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

שרון לויט
    29/05/2015

היי גבי,
    קודם כל, אם התרופה כבר לא עוזרת לך, הפסיכיאטר שלך צריך להיות מיודע על כך ומעורב בנושא. אני בטוחה שהוא יידע כיצד לנהל את הטיפול התרופתי שלך בצורה שתגרום לך מינימום של נזקים. גמילה מתרופה פסיכיאטרית מקבוצת התרופות הזו, כאשר היא מאוד הדרגתית ומבוקרת, אינה סוף העולם וייתכן אפילו שלא תרגישי סימפטומים כלל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בכל תרופה תופעות לוואי של הגמילה הן

הידד לגראס
    05/06/2015

נוראיות וקשות
    וזה למה זאת טעות בכלל להתחיל ...

אנשים נהפכים לשפנים של הפסיכיאטרים בלי לשים לב בכללל...
    למה לך ללכת לפסיכיאטר כדי שיוסיף לך עוד תרטפה שתגרום לך להתמכרות ולאחר כמה זמן תתרגלי אליה והיא תפסיק להשפיע?

אתם כאילו באמת חא שמים לב מה הולך כאן?
    הפסיכיאטרים הם רוצחים! הם משצקים תמטופלים עם תרופות! וזה לא הפתרון לחרדות ולדיכאון תפנימו כבר!
    אם היתה יות4 מודעוץ בארץ לנושא הפרעות בנפש היתי יכולה לפרסם פוסט ענק בפייסבוק שאומר בדיוק מה אני חושבת אסל בגלל שזה בדור שלנו עדיין משהו ש"בושה " לדבר עליו , אנשים ממשיכים לעשות טעויות עם תרופות וכדומה בגלל חוסר מודעות ..בגלל שלא מדברים מספיק על הדיכאון והחרדות!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו