שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    שלום
    29/05/2007

שלום
    אני סובל מחרדת חברה.. רק מישהו מדבר איתי אני נהיה אדום וגם אני לא מדבר יותר מידי רק בבית או עם חברים שאני כבר מכיר.. אני כל הזמן מפחד מה אומרים עלי איך ראים אותי וכ"ו ואני גם מאוד נלחץ למשל ששואלים אותי שאלה באוטובוס בוא נומר "איך מגעים למקום" אני נהיה אדום ואני נלחץ.
    השאלה שלי היא איך מתפלים בזה אם יש טיפול? ואם יש אז איזה סוג. טרופות?
    תודה מראוש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• פוביה חברתית

ד''ר אירנה נתנאל
    29/05/2007

הפחד מפני הערכה שלילית מצד הזולת הוא סימן ההיכר של הפביה החברתית. האבחנה הזאת היא שכיחה למדי וניתנת לטיפול. הטיפול היעיל ביותר הוא טיפול קוגניטיבי - התנהגותי שמתמקד בסילוק התנהגויות לא מסתגלות ופיתוח התנהגויות יותר אדפטיביו תוך שינוי מחשבות ואמונות שמעוררות הרגשה לא נעימה. עושים זאת באמצעות חשיפה הדרגתית למצבים חברתיים. הטיפול קצר ואפקטיבי ולא מחייב תרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לפוביה חברתית

רלי
    30/05/2007

למי את מציעה לפנות לטחפול כזה באזור פתח תקווה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו