מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדה חברתיתעדי18/06/2015
שלום שרון.אני סובלת מחרדה חברתית.זה מתבטא בזה שקשה לי לבטא את עצמי כלפי מישהו או מישהי שמכעיס/ה אותי,או פוגע/ת בי,עם אני מבטאה את עצמי אחר כך יש לי דפיקות לב של חרדה ומחשבה אובססיבית על מה שאמרו לי או יאמרו לי .אני עברתי בעבר השפלה מאוד גדולה מבחינה חברתית ולכן יש לי את החרדה הזאת.אשמח לעזרתך מה עושים אפילו כטיפול ראשוני איך להתגבר על הדפיקות לב ועל המחשבה האובססיבית,ואולי עם את יודעת על איזה אתר אינטרנט בנושא הזה של חרדה חברתית שאת יכולה להפנות אותי אליה אני אשמח.אני מאוד מודה לך על עזרתך,יום ניפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדה חברתית - תגובה
שרון לויט18/06/2015היי עדי,
הדרך הטובה ביותר להתמודד עם חרדה חברתית, היא להיחשף לסיטואציות חברתיות (שקל לך יותר להתמודד איתן, בתחילה) ולראות שהשד אינו נורא כל כך. המחשבות המלוות את החרדה החברתית אינן מחשבות אובססיביות/ טורדניות, אלא מחשבות מעוררות חרדה הקשורות בביטחון עצמי נמוך. עקב כך, האנשים הסובלים מחרדה חברתית מייחסים חשיבות יתר ל"מה יגידו" ומה חושבים עליהם אחרים. כמובן שאפשר להתמודד עם כל הנושאים הללו ולפתור אותם בטיפול, ובינתיים את יכולה לנסות להפחית את ההימנעויות מסיטואציות חברתיות- כלומר, מומלץ מאוד כן להיחשף, לסיטואציות שקל לך יותר להתנהל בהן כרגע. חשוב לזכור שהדופק המהיר וכל שאר הסימפטומים המלווים את החרדה אינם מסוכנים, ואין להם שום משמעות מלבד העובדה שהגוף מזהה סכנה (מצב חברתי) שאינה אמיתית. זהו, למעשה, סוג של "אזעקת שווא".
לגבי אתר העוסק בחרדה חברתית, אסור לי להפנות מפורום זה לאתרים אחרים, לצערי.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)