איבוד הנאה בחיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איבוד הנאה בחיים
    מאיה
    25/06/2015

היי.בזמן האחרון אני נמצאת בתקופה לא קלה איבדתי מישהו קרוב בתאונה ,ומאז אני מרגישה שכל ההנאות שאהבתי לעשות אני לא עושה.אני מאוד אשמח אם תציעי לי איך לחזור לשמחת חיים,בלי טיפול פסיכולוגי פסיכיאטרי או כל טיפול אחר.אני רוצה לצאת מהמשבר לבד,ולחזור לשמחת חיים שהיה לי לפני.אני אשמח לתגובה,תודה רבה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איבוד הנאה בחיים

הוספת תגובה

• איבוד הנאה בחיים - תגובה

שרון לויט
    26/06/2015

היי מאיה,
    מה שאת מרגישה הוא מאוד טבעי ונורמלי. אני לא חושבת שיש צורך בטיפול פסיכולוגי כל עוד האבל הוא נורמלי ולא חורג מגבול הסביר (כלומר אינו מוביל לדיכאון קליני או לחרדות). מה שאת יכולה לעשות הוא לתת לזה זמן, ולתת מקום לאבל. להיזכר באדם הקרוב ולדבר עליו עם אנשים קרובים אחרים, ו/או לדבר על רגשותייך וקשייך. בזמנים כאלה, הטוב ביותר הוא להקיף את עצמנו באנשים קרובים. חשוב מאוד להמשיך בסדר היום שלך, ולא להימנע מפעולות הכרחיות כמו עבודה, לימודים וסידורים. בוודאי לא להימנע ממפגשים עם חברים. אם לא מתחשק לך לבלות זה בסדר גמור, אני מאמינה שתחזרי לכך כאשר התחושה תשתחרר מעט.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו