הי שרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הי שרון
    איילה
    02/07/2015

הייתי שמחה אם תעזרי לי זה חשוב לי.עברתי משברים לא קלים אם גברים שיצאתי איתם ורציתי אותם.בגלל המשברים האלה זה נשמע הזוי אבל יש לי אובססיה למפורסמים.כדי לפנטז ולהקל על עצמי,כי אין לי כרגע אהבה.ומצד שני אני רוצה לצאת מהשגעון הזה,אני גם לא בשגרה,מה עושים כדי לפתוח דף חדש? ולעזוב את האובססיה הזאת?אני רוצה לחזור לשגרה.כמובן בלי טיפול.אני רוצה לצאת מזה לבד.אשמח להצעתך.תודה רבה ויום נפלא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הי שרון

הוספת תגובה

• הי שרון - תגובה

שרון לויט
    03/07/2015

היי מור,
    חסרים הרבה פרטים בהודעה שלך. קודם כל, בת כמה את? את עובדת, לומדת? האם יש לך עיסוקים אחרים? האם יש לך מערכות תמיכה- משפחה וחברים? בעצמך אמרת ששגרה יכולה לעזור, לכן אם את לא במסגרת, רצוי שתמצאי לך מסגרת המתאימה לך ותנהלי סדר יום קבוע. כדאי גם להעשיר את עצמך בתחביבים ופעילויות אהובות, כך שלא תזדקקי לפנטזיות ותמלאי את עולמך בתוכן, גם לפני שתמצאי זוגיות. אני מקווה שאת גם פועלת בכיוון של מציאת זוגיות ולא רק מפנטזת, וכמובן יש הרבה מה לעשות בנידון ודרכים רבות להכיר. אפשר, כמובן, להיעזר במערכות התמיכה שלך כדי ליצור שגרה ולצקת תוכן לחייך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מור
    03/07/2015

שרון יום נפלא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו