מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הי שרוןאיילה02/07/2015
הייתי שמחה אם תעזרי לי זה חשוב לי.עברתי משברים לא קלים אם גברים שיצאתי איתם ורציתי אותם.בגלל המשברים האלה זה נשמע הזוי אבל יש לי אובססיה למפורסמים.כדי לפנטז ולהקל על עצמי,כי אין לי כרגע אהבה.ומצד שני אני רוצה לצאת מהשגעון הזה,אני גם לא בשגרה,מה עושים כדי לפתוח דף חדש? ולעזוב את האובססיה הזאת?אני רוצה לחזור לשגרה.כמובן בלי טיפול.אני רוצה לצאת מזה לבד.אשמח להצעתך.תודה רבה ויום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי שרון - תגובה
שרון לויט03/07/2015היי מור,
חסרים הרבה פרטים בהודעה שלך. קודם כל, בת כמה את? את עובדת, לומדת? האם יש לך עיסוקים אחרים? האם יש לך מערכות תמיכה- משפחה וחברים? בעצמך אמרת ששגרה יכולה לעזור, לכן אם את לא במסגרת, רצוי שתמצאי לך מסגרת המתאימה לך ותנהלי סדר יום קבוע. כדאי גם להעשיר את עצמך בתחביבים ופעילויות אהובות, כך שלא תזדקקי לפנטזיות ותמלאי את עולמך בתוכן, גם לפני שתמצאי זוגיות. אני מקווה שאת גם פועלת בכיוון של מציאת זוגיות ולא רק מפנטזת, וכמובן יש הרבה מה לעשות בנידון ודרכים רבות להכיר. אפשר, כמובן, להיעזר במערכות התמיכה שלך כדי ליצור שגרה ולצקת תוכן לחייך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מור03/07/2015שרון יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)