מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קשר משפחתי וחוסר חשקדנה07/07/2015
אני בת 21 די מרוחקת מהמשפחה המורחבת בני דודים למשל למשפחה הקרובה לאחים ולהורים אני קרובה,אבל הייתי מאוד רוצה לחדש קשר עם בני דודים שלי דודים שלי למשפחה היותר מורחבת,בנוסף אני מרגישה שמשהו חסר לי וזה בן זוג ואני לא יודעת איפה להכיר כי אין לי הרבה חברים וגם אני רוצה לחזור לחשק לעשות דברים שאהבתי פעם.בגלל החוסר חשק הזה והחוסר קשר עם הבני דודים והדודים שפעם הייתי בקשר טוב איתם וגם זה שאין לי בן זוג זה מכניס אותי לדיכאון.איך חוזרים לשמחת חיים שהיתה לי?תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה הקשר ביו בני דודים לבן זוג?
גל08/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת מעלה פה כמה סוגיות
ליאור08/07/20151. של חוסר בבן זוג. 2. בדידות 3. חוסר חשק לעשייה. זה נשמע שאת בדכאון. אבל את רק בת 21 כל העולם לפנייך. זה אושר גדול להיות צעיר. תקחי לך מאמן אישי או פסיכולוג טוב שיעזור לך להביא את החיים למקום טוב יותר. את יכולה להצליח. לכי הרבה לטבע. תאהבי את עצמך. אל תשאבי למקום של האומללות. יום מקסים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד שירן
דנה08/07/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשר משפחתי וחוסר חשק - תגובה
שרון לויט10/07/2015היי דנה,
קודם כל, ההמלצה שקיבלת פה ללכת לטיפול היא המלצה טובה. מעבר לכך, ככל שתעשי יותר- כך חייך יהיו מלאים יותר, וככל שתהיי פסיבית יותר- כך יהיה פחות סיכוי שיהיו לך קשרים חברתיים, קשרים עם המשפחה ובן זוג. הכל תלוי בך! מציאת זוגיות אולי נראית קשה, אך יש הרבה דברים שניתן לעשות בנידון (להכיר דרך האינטרנט, ללכת למפגשים המיועדים להיכרויות, לבקש ממכרים שיכירו לך ועוד).
בנוסף, אל תחכי שהמשפחה תחדש איתך את הקשר, כי אולי הם לא ייקחו יוזמה, ואת תישארי עם עגמת הנפש. קחי את את היוזמה לידייך, ודברי איתם.
ואם הסבה שאת לא עושה את הדברים היא שאין לך חשק לעשותם, החשק לא יבוא מעצמו... העשייה באה לפניו. אם עושים, גם בלי חשק, החשק מגיע בסופו של דבר- וכמובן גם התוצאות!
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה שרון
דנה10/07/2015שבת נפלאה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)