מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חרדות ויאושאיריס12/07/2015
היי רציתי לשאול .אני סובלת מהתקפי פאניקה כבר שנים טופלתי בתרופות שונות שכן עזרו תקופה ושוב הפסקתי עקב פחד התמכרות שבדיאבד דיי היה טיפשי אבל כיום אני מטופלת ברסיטל 20 מ'ג ליום כבר שבועיים וחצינקלונקס ליום לפי צורך.זה הרקע פחות או יותר.אני קראתי הרבההעל המצב שלי ויודעת שיש כמוני מלא אבלנזה עדיין לא מנחם אותי .מתי יהיה לי טוב ?מתי ארגיש כמו אחרים שטוב להם?ומה בנוגע לגיל מאוחר הרבההיותר האים מצב זה מחריף או נחלש .נימאס לי ממש מזה .זה תמיד תופסבאותי ברגעים שלא צריך .בבקשה תשובה ועצה .תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חרדות ויאוש - תגובה
שרון לויט14/07/2015היי איריס,
כאשר תמצאי את הפתרון המתאים לך, תרגישי שיפור הדרגתי שהולך וגובר. נשמע שהתרופות לא נותנות לך מענה מספק, ואני ממליצה בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי (רצוי בגישה קוגניטיבית התנהגותית). התקפי פאניקה הם בעיה יחסית קלה לטיפול, ואין שום סיבה שתסבלי מהם כל החיים!
המצב אינו משתפר מעצמו, בכל מקרה לא לאורך זמן. את זקוקה לכלים על מנת לשפר את מצבך. תרופות אינן "פתרון קסם" ואין שום דבר שמישהו אחר יכול לעשות לך, כביכול, שיפתור את הבעיה- רק עבודה משתפת שלך ושל המטפל, שבה גם את תעשי מאמץ.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)