חרדות ויאוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חרדות ויאוש
    איריס
    12/07/2015

היי רציתי לשאול .אני סובלת מהתקפי פאניקה כבר שנים טופלתי בתרופות שונות שכן עזרו תקופה ושוב הפסקתי עקב פחד התמכרות שבדיאבד דיי היה טיפשי אבל כיום אני מטופלת ברסיטל 20 מ'ג ליום כבר שבועיים וחצינקלונקס ליום לפי צורך.זה הרקע פחות או יותר.אני קראתי הרבההעל המצב שלי ויודעת שיש כמוני מלא אבלנזה עדיין לא מנחם אותי .מתי יהיה לי טוב ?מתי ארגיש כמו אחרים שטוב להם?ומה בנוגע לגיל מאוחר הרבההיותר האים מצב זה מחריף או נחלש .נימאס לי ממש מזה .זה תמיד תופסבאותי ברגעים שלא צריך .בבקשה תשובה ועצה .תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חרדות ויאוש

הוספת תגובה

• חרדות ויאוש - תגובה

שרון לויט
    14/07/2015

היי איריס,
    כאשר תמצאי את הפתרון המתאים לך, תרגישי שיפור הדרגתי שהולך וגובר. נשמע שהתרופות לא נותנות לך מענה מספק, ואני ממליצה בחום לפנות לטיפול פסיכולוגי (רצוי בגישה קוגניטיבית התנהגותית). התקפי פאניקה הם בעיה יחסית קלה לטיפול, ואין שום סיבה שתסבלי מהם כל החיים!
    המצב אינו משתפר מעצמו, בכל מקרה לא לאורך זמן. את זקוקה לכלים על מנת לשפר את מצבך. תרופות אינן "פתרון קסם" ואין שום דבר שמישהו אחר יכול לעשות לך, כביכול, שיפתור את הבעיה- רק עבודה משתפת שלך ושל המטפל, שבה גם את תעשי מאמץ.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו