מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפסקת טיפול באמצעורד29/05/2007
שלום רב
הנני אשה בשנות ה30 מנהלת בית למופת ועסק משגשג מוכשרת ופיקחית לדעת הסובבים אך חיה בחסך של אהבת אם כתוצאה מאמא שהתעללה בי קשות בצורה איומה, היה לי טיפול ארוך של כמה שנים עם מטפל חביב שנקשרתי אליו מאוד וזה נעשה בעידוד מלא שלו עד כדי אהבה חיבוקים נשיקות וקירבה פיזית הדוקה ושיחות אישיות לנייד עד לפנות בוקר טיולים לטבע נסיעות משותפות ושיחות אישיות על הצדדים, ביום בהיר עקב טענה של מעשה קונדס שאייני יודעת מהו המטפל נטש אותי ברגע אחד ואיים אם אצור עמו קשר ולו פעם אחת פשוט שינוי קוטבי מ2 שעות שיחה יומיות ל0 לא קשה להבין את מצבי והוואקום הנורא של הנטישה הפתאומית. וכו' שאלתי האם יש עילה לאלץ את המטפל שהיה דרך בריאות הנפש לגמור טיפול או שמא יש עילה לתביעה וכו' מיותר לציין שהמטפל בהנהגתו כפי שתוארה לעיל עבר על כל כללי הטיפול וגרם בעצם לקשר ותלות חזקים מנשוא? היות והנני בעין הסערה כעת אבקש לדעת מה עלי לעשות ומה התשובה להנ"ל.
אודה מאוד על היענותכם ןמשובותיכם. בתודה ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה בבקשה ורד
ורד31/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת טיפול באמצע
01/06/2007הסיפור שלך ורד הוא די מצער. למרות שהאווירה הנוצרת בטיפול היא מאוד אינטימית ולפעמים האדם הנמצא בטיפול מאוד זקוק לתמיכה וקירבה כדי לצאת ממצבי מצוקה משמעותיים, קירבה זו צריכה להישאר טיפולית ולא מינית. קירבה טיפולית תיתן עזרה , הבנה, הכוונה והדרכה. סוג היחסים שאת מתארת הינם אסורים ולא אתיים. כל המקצועות העוסקים בטיפול נפשי, פסיכיאטריה, פסיכולוגיה, ועבודה סוציאלית ועוד אוסרים על יחסים מהסוג שאת מתארת. עליך לפנות לממונה על המטפל ולהתלונן. איני בקי בכל הפרטים של הטיפול אך תלונות מהסוג שאת מתארת מגיעות לרמה פלילית. גם במשרד הבריאות, ובאיגודיים המקציועיים של הרופאים, פסיכולוגים ו עובדים סוציאליים יש ועדות אתיקה אליכם ניתן לפנות עם התלונה. על תשתקי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' ליאון היקר
ורד05/06/2007עקב אי רצון לחשוף פרטים לא הובנו דברי כראוי, לא התלוננתי על מיניות בטיפול המטפל הינה ממין נקבה כמוני ומבוגרת ממני בהרבה ומצידה לא נעשה הקירבה אלא מצידי אני כתוצאה מתלות עצומה בה ומדמות האם שהרעיפה עלי ולא הגבילה אותי בשום צעד ולכן זה הגיע שהתחבקתי איתה וגם נישקתי וביקשתי לנסוע למקומות ולהפגש בהם והיא הסכימה לכל זה, ואילו זה היה ממשיך זה היה הדבר הטוב ביותר בעיני כי זה השלים לי את החסך הבעיה שהתרעתי היא שאחר כל זה היא נטשה אותי באחת ואני לא יודעת את נפשי וחולה בהעדרה, אנא סייע לי להתגבר או ייעץ לי כיצד לפעול והאם יש לי הזכות להשיבה אלי כבעבר לפחות עד שאוכל להתנתק ממנה
תודה רבה מאוד, ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהורד
05/06/2007הסוגיה שאת מעלה מאוד מורכבת. על הצד החוקי כבר דיברתי. נכון הדבר שלפעמים אדם שנמצא בטיפול מפתח יחסי תלות משמעותיים כלפי המטפל. מטפל מנוסה ער לסוגיה הזו ועושה פעולות טיפוליות שיעזרו למטופל לגדול ולהתגבר על התלות. במקרה שאת מעלה נראה שהמטפלת לא סייע לך להתגבר אלה הגדילה את התלות על ידי זה שפיתחה יחסי חברה-מטפלת. מאוד לא מקצועי. אז מה עושים? לא ראה לי שלחזור למטפלת יעזור לך. ההיפך הוא הנכון. המחשבה שתתקשרי שוב ואז תיפרדי לא תעבוד. לדעתי כדי לך לחפש מטפל אחר ולעבוד איתו על התקופה הקשה שאת עוברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרופ' ליאון היקר-תודה רבה מאוד
ורד05/06/2007אכן אעשה כדבריך, טוב שהארת את עיני בזה אני מאוד מודה לך על התייחסותך למצוקתי ועזרתך בזה, חן חן ובהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)