סימבלטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימבלטה
    על כאב כרוני?
    25/07/2015

שלום

אני לוקחת עשרה ימים סימבלטה, שבוע 30 ו4 ימים 60.
    לקחתי מלכתכילה בלל דיכאון וחרדות יחסית קלים אבל בעיקר בגלל כאב כרוני בגב התחתון וברגל בעיקר סביב המחזור החודשי בתקווה שזה יפחית את הכאב למרות שהוא ממקור שרירי ולא בהכרח עצבי.

במידה ולא יעזור לכאב אחרי תקופה לא ארצה להמשיך עם כדור זה בגלל מחירו ובגלל שאין טעם אך למרות זאת כן ארצה כדור שעוזר למצב הנפשי ועדיף לי כדור דומה לסימבלטה מבחינת ההשפעה כי אני שמה לב כבר עכשיו על המצב רוח שהשתפר ועל כך שהכדור לא מעלה לי כלל את התיאבון ואפילו קצת רזיתי עובדה שבגללה מלכתכילה סירבתי לקחת ssri.

מה אתה מציע מאותה משפחה? איזה כדור חוץ מויפאקס?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימבלטה

הוספת תגובה

• סימבלטה - תגובה

שרון לויט
    25/07/2015

היי מיה,
    אינני יכולה להציע לך תרופות פסיכיאטריות מסוימות על גבי הפורום, המלצות כאלה תוכלי לקבל רק מהפסיכיאטר המטפל בך!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק פסיכיאטר צריך לענות!

על כאב כרוני?
    27/07/2015

שאלות על כדורים שרק הפסיכיאטרית תענה בבקשה.

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כאן פסיכיאטר

שרון לויט
    27/07/2015

מנהלות הפורום אינן פסכיאטריות.
    אני ממליצה להפנות את השאלה לפסיכיאטר, אך לדעתי זו חוסר אחריות להציע תרופות ספציפיות על גבי פורום בלי לפגוש את המטופל, וקשה לי להאמין שיש פסיכיאטר שיעשה זאת.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו