מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה נוספת דחופהחני02/08/2015
הי שרון.אתמול בבוקר התקשרו אלי עם בשורה לא טובה,שחברה הכי טובה שלי,קיבלה דום לב והיא נפטרה.קשה לי לעקל את זה,אני כול הזמן לא מפסיקה לחשוב עליה,בוכה כול היום ביטלתי ללכת לעבודה השבוע מחר ההלוויה וקשה לי לעמוד בהלוויות.מה עושים במצב כזה?זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן של בן אדם כל כך קרוב.תודה על התמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת דחופה - תגובה
שרון לויט02/08/2015שלום לך,
מצטערת לשמוע על חברתך. זה אכן מאוד עצוב וקשה להתמודד עם מוות של אדם כה קרוב. התגובה שלך היא טבעית ונורמלית, ובשלב זה הייתי ממליצה בעיקר לתת לזה להיות. עם הזמן, התחושה תשתנה ותיעשה קהה יותר, אך כרגע תני לזה מקום והשתדלי לדבר על כך עם אנשים קרובים ולא "לשמור בבטן". אפשר גם לתת לזה ביטוי בכתב, בבכי או בדרך יצירתית כלשהי. לגבי הלוויה, לדעתי חשוב ללכת מאחר שזו ההזדמנות שלך להיפרד ממנה. אם לא תלכי, את עשויה להתחרט על כך מאוחר יותר. נכון שזה קשה, אך זו ההזדמנות לתת ביטוי לרגשות ו"לשפוך" הכל, יחד עם עוד אנשים קרובים אליה (ואולי גם אלייך) שהכירו אותה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאובדן המשך
חני02/08/2015זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן כזה קשה,אני לא מפסיקה לחשוב עליה זה קרה בפתאומיות,אבל אני מקווה שאתגבר בבוא הזמן ואחזור לשגרה,תודה על תמיכתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני משתתפת בצערך.
ליאור03/08/2015תני לעצמך זמן להתאבל. דברי עליה עם אנשים שמכירים אותה. תכתבי לה מכתבים זה מנקה את הנפש. תשתדלי להעסיק את עצמך בעדייה. אם את עובדת זה מצןין. אז בנוסף אולי תלכי לחוג או קורס שיתן לך משמעות. ואל תשכחי את כיף.הקיץ מקלחות רעננות. בריכה וים. גלידות ארטיקים. שתיה מרובה. ופירות קיץ אבטיח מלון. תאנים. סברס. אפרסקים ועוד ועוד. אבטיח הוא הכי. החים חזקים מהכל. נאמר על המתים במותם ציוו לנו את החיים. תחיי את החיים!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
חני03/08/2015מחמם את הלב,תודה על התמיכה,שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)