שאלה נוספת דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת דחופה
    חני
    02/08/2015

הי שרון.אתמול בבוקר התקשרו אלי עם בשורה לא טובה,שחברה הכי טובה שלי,קיבלה דום לב והיא נפטרה.קשה לי לעקל את זה,אני כול הזמן לא מפסיקה לחשוב עליה,בוכה כול היום ביטלתי ללכת לעבודה השבוע מחר ההלוויה וקשה לי לעמוד בהלוויות.מה עושים במצב כזה?זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן של בן אדם כל כך קרוב.תודה על התמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה נוספת דחופה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת דחופה - תגובה

שרון לויט
    02/08/2015

שלום לך,
    מצטערת לשמוע על חברתך. זה אכן מאוד עצוב וקשה להתמודד עם מוות של אדם כה קרוב. התגובה שלך היא טבעית ונורמלית, ובשלב זה הייתי ממליצה בעיקר לתת לזה להיות. עם הזמן, התחושה תשתנה ותיעשה קהה יותר, אך כרגע תני לזה מקום והשתדלי לדבר על כך עם אנשים קרובים ולא "לשמור בבטן". אפשר גם לתת לזה ביטוי בכתב, בבכי או בדרך יצירתית כלשהי. לגבי הלוויה, לדעתי חשוב ללכת מאחר שזו ההזדמנות שלך להיפרד ממנה. אם לא תלכי, את עשויה להתחרט על כך מאוחר יותר. נכון שזה קשה, אך זו ההזדמנות לתת ביטוי לרגשות ו"לשפוך" הכל, יחד עם עוד אנשים קרובים אליה (ואולי גם אלייך) שהכירו אותה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אובדן המשך

חני
    02/08/2015

זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן כזה קשה,אני לא מפסיקה לחשוב עליה זה קרה בפתאומיות,אבל אני מקווה שאתגבר בבוא הזמן ואחזור לשגרה,תודה על תמיכתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני משתתפת בצערך.

ליאור
    03/08/2015

תני לעצמך זמן להתאבל. דברי עליה עם אנשים שמכירים אותה. תכתבי לה מכתבים זה מנקה את הנפש. תשתדלי להעסיק את עצמך בעדייה. אם את עובדת זה מצןין. אז בנוסף אולי תלכי לחוג או קורס שיתן לך משמעות. ואל תשכחי את כיף.הקיץ מקלחות רעננות. בריכה וים. גלידות ארטיקים. שתיה מרובה. ופירות קיץ אבטיח מלון. תאנים. סברס. אפרסקים ועוד ועוד. אבטיח הוא הכי. החים חזקים מהכל. נאמר על המתים במותם ציוו לנו את החיים. תחיי את החיים!!!!!!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חני
    03/08/2015

מחמם את הלב,תודה על התמיכה,שירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו