הרגשת חרדה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשת חרדה
    חני
    03/08/2015

הי שרון.אני מצטערת שאני כותבת לך יותר מדי,היום ההלוויה לפנות ערב,אני יושבת בבית כולי אם רעידות ויש לי כאבים פיזיים בגוף,אני כמובן אלך להלוויה אבל רציתי לשאול וזה באמת מאוד דחוף לי וגם אודה לך על זה אם תוכלי לייעץ לי מה אני עושה אם התחושות הפיזיות והרעידות בגוף לפני ההלוויה,זאת הרגשת טראומה וחרדה נראה לי.אשמח לתשובה מהירה לפני ההלוויה אני מקווה,תודה מכל הלב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת חרדה

הוספת תגובה

• יקרה שלי

ליאור
    03/08/2015

הלוויה מעוררת רגשות קשים לכל אחד. אבל את בחורה בוגרת ויכולה לשלוט בזה. אולי תקחי כדור הרגעה ותלכי עם מידהו קרוב. יכולה לספר לך שלפני 12 שנה אח שלי מת באופן הכי מפתיע והרגשתי שהשמים נפלו עליי. לא ידעתי את נפשי מרוב פחד ולחץ לקראת ההלוויה. פחדי מאיך שאמא שלי תגיב. פחדתי שלא אעמוד בזה. אבל עם כל.הכאב והצער הלכצי לעפרד ממנו באופן אישי. אני שולחת לך חיבוק גדול והרבה אהבה וחוזק. אלוהים יהיה איתך וישמור עלייך. נשיקות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שירה

חני
    03/08/2015

קודם כול אני ממש מודה לך על כול הדאגה והתמיכה.אני מצטערת לקרוא שאיבדת את אח שלך אני מצטערת לשמוע על זה.באמת זה קשה והכי כואב בעולם לאבד אח וזה מצער אותי שעברת דבר כל כך כואב ונורא.אני חזרתי עכשיו מההלוויה היה לי מאוד קשה היינו חברות המון שנים גם גרנו אם עוד שותף ביחד.ולא תאמיני אבל השותף שלי עזר לקבור אותה.זה היה קשה מאוד,אני עדיין לא מאמינה שהיא איננה קשה לי לקלוט את זה,לא מפסיקה לחשוב עליה ולבכות,זאת פעם ראשונה שאני חווה אובדן של חברה כל כך קשה.אבל איך אומרים?כמה שזה כואב החיים ממשיכים וצריך להעריך את החיים.צריכים להגיד תודה לקדוש ברוכו שכול יום אנחנו קמים בבוקר בריאים.זה יקח לי זמן להשתחרר.שלא נדע צער יותר,אמן.שולחת לך הרבה אהבה ושוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנונינימית שלא תחווי יותר צער

גל
    03/08/2015

אבל המוות הוא חלק מהחיים. אבל הכי עצוב זה.שיש אנשים שחיים כמו מתים ולא נהים מהחיים. אני מקווה שאת מעריכה את החיים וממצה אותם. ודרך אגב הת כמה הייתה החברה שלך? תרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה גלית

חני
    03/08/2015

אני יושבת וכותבת לך וכול הזמן בוכה.חברתי היתה צעירה בסך הכול בת 49.היא היתה מדהימה,תמכה פרגנה אהבה לעזור אין דבר יותר כואב מזה.וכמו שאימא שלי אמרה אם הזמן זה יעבור.אבל מאוד קשה לי כרגע.אני במשבר נוראי.שלא נדע עוד דברים כאלה.תודה על תמיכתך גלית ושולחת לך הרבה אהבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החברה שלך הייתה נשואה

ליאור
    04/08/2015

יש לה ילדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב שירה יקרה

חני
    04/08/2015

היא היתה אם חד הורית לבת אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרגשת חרדה - תגובה

שרון לויט
    04/08/2015

שלום לך,
    לגבי התחושות הפזיות, הדבר הטוב ביותר לעשות הוא לא "להתרגש" מהן יותר מדי. חשוב לזכור שאלו תחושות טבעיות ונורמליות של חרדה ואף של התרגשות (גם לפני התרגשות חיובית הן עשויות להופיע באותה מידה!). התחושות האלה אינן מסוכנות לגוף, והן דרכו של המוח להתריע בפנינו על אירועים חשובים, ואולי כאלה שמכילים סכנה (גם אם הסכנה אינה אמיתית אלא נתפסת). הן כמובן יחלפו כשהאירוע הקשה יעבור, והדבר הטוב ביותר לעשות הוא לקבל אותן ולהיעזר בסביבה תומכת במהלך האירוע הקשה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מודה לך מאוד על התמיכה שרון

חני
    04/08/2015

יום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו