אנונימית בוקר טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנונימית בוקר טוב
    ליאור
    05/08/2015

מה שלומך ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנונימית בוקר טוב

הוספת תגובה

• היי שירה יקרה

חני
    05/08/2015

אני מרגישה שאני קצת מתאוששת,אני חייבת לקחת את עצמי בידיים,זה מאוד קשה,אבל היום אני מרגישה טיפה התאוששות.אני רוצה להגיד לך שאני מאוד מעריכה את הדאגה והתמיכה שלך ובכלל גם גלית גם שרון המנהלת של הפורום אני כל כך מודה לכם על כול ההתעניינות והאכפתיות,מאחלת לכם רק אושר בחיים,אתם מדהימים.אוהבת אתכן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקרה שלי

ליאור
    05/08/2015

אין לך מה להודות לי. תני לעצמך זמן. לא סתם יש שנת אבל. אבל את קחי את הזמן שלך אבל אל תשקעי בזה כי היא לא תחזור. תשקיעי בעתיד שלך . לכי להצגות מסעדות טיולים. ההני מהחיים. לכי לבריכה זה כיף אדיר. תרשמי לקורס או סדנא תלמדי משהו. תקראי ספרים. תנסי להכיר חברות חדשות. יהיה טוב מותק. חייכי ועוחם יחייך אלייך. ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירה יקרה

חני
    05/08/2015

אין לי מילים,את מרגשת אותי,שולחת לך הרבה חיבוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו