בדידות קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות קשה
    חני
    05/08/2015

הי שרון.מאז האובדן אני מרגישה אולי קצת מאוששת אבל מבחינה חברתית כרגע אני מרגישה בדידות איומה,איך אני יכולה לחזור לשמחת החיים למרות הבדידות?אני מרגישה שאני רוצה משהו שימלא אותי,האנשים היחידים כרגע שאני מדברת איתם ותומכים בי זה המשפחה שלי,ושירה בפורום ועל זה אני רוצה להגיד כול הכבוד.אבל הבדידות הורגת אותי מה עושים?תודה רבה שרון וערב טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדידות קשה

הוספת תגובה

• בדידות קשה - תגובה

שרון לויט
    07/08/2015

שלום לך,

יצירת מעגל חברתי לעצמך הוא תהליך שאורך זמן. התחושה של הבדידות לאחר מות חברתך בהחלט מובנת וטבעית, וכרגע את יכולה להיעזר באנשים שמקיפים אותך- משפחה תומכת היא דבר מצוין! עם הזמן, תוכלי גם ליצור קשרים חברתיים חדשים במסגרות שונות. שמחת החיים תחזור, כמובן, עם הזמן. מכל אבדן אפשר להתאושש.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

חני
    08/08/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו