מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי שירהחני05/08/2015
הייתי שמחה אם תוכלי לעזור לי.כמו שכתבתי לשרון אני חווה בדידות איומה אפילו אין לי חשק לצאת מהבית בקושי אני יוצאת.גם אין לי לאן לצאת.יש לך הצעה איך אני יכולה לחזור לשגרה ולשמחת חיים? בנוסף למה שכתבת לי?תודה שירה והרבה חיבוקים..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אישה יקרה
ליאור06/08/2015יש לך אחים/אחיות? שכנים? בת כמה את? את עובדת? האם היה לך פעם בן זוג? אני לא מכירה אותך לכן אני שואלת. את יכולה להכיר חברות דרך האינטרנט. מציעה לך ללכת לקבוצות תמיכה של אנשים במצבך ואולי שם תקבלי כלים ואולי תמצאי חברים. לכתוב באינטרנט באינסוף פורומים על מר גורלך לא יקדם אותך. אל תרחמי על עצמך תני פייט. לכי תרשמי לאיזה חוג או סדנת בישול. תלמדי לשחות. תנועי. תחיי. תפרצי את המעגל הזה. מציעה לך לקרוא את הספר כוחו של התת מודע. תראי כמה כוח יש לך. טפחי את הצורה החיצונית שלך. החיים טסים. מחזיקה לך אצבעות לשינוי.??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה יקרה
חני06/08/2015יש לי משפחה תומכת ואוהבת היו לי בני זוג אני כמעט עמדתי להתחתן אבל ברגע האחרון נפרדנו מסיבות אישיות,אני כרגע מתנדבת פעמיים בשבוע,עבודה כרגע אני לא עובדת,את צודקת חשבתי על אתמול שמספיק לרחם על עצמי.חשבתי אחרי החגים למצוא לי איזה חוג אחד בערב שאוכל ללכת חשבתי אתמול אחרי שכתבתי לך ולשרון אולי ללכת להרצאה שמעניינת אותי.אגב עוד מישהי הציעה לי לקרוא את הספר כוחו של התת מודע אולי אלך לספריה היום כדי לקרוא את הספר הזה.אני אחרי גיל 40.אומנם באמת אני לא מכירה אותך,אבל לפי איך שאת כול כך עוזרת לי בפורום את נראית לי מדהימה אם לב זהב.שיהיה לך יום נפלא שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה יקרה
חני06/08/2015כול מה שכתבת לי,חשבתי על זה אחרי שכתבתי לך ולשרון.אגב יש לי שתי אחיות מדהימות שבאמת עוזרות לי ותומכות בי חבל על הזמן.אפילו יש לי 3 אחיינים מדהימים שאלת כמה אחים יש לי אז עניתי לך.יום נפלא שירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה יופי שיש לך אחיות
ליאור06/08/2015כמה אני רציתי שתהיה לי אחות וקיבלתי רק גיסות מעצבנות. ואחיינים זה כיף בייחוד שהם קטנים.אף פעם לא מאוחר למצוא בן זוג. מציעה לך לך ללכת לקבוצת תמיכה של רווקות בסביבות גיל הארבעים. כוחו של התת מודע מדבר על כך שבעצם מה שאת נותנת לו תשומת לב הולך וגדל. למשל אם תמשיכ רק ותכתבי בפורומים כמה את בודדה זה ילך ויגדל. יש ליקום כוח משיכה. אני לא אומרת שזה קל. גם לי יש הרבה נפילות ומצבי רוח. מציעה לך קחח פסק זמן מהפורומים וקראי את הספר ואם כבר אינטרנט אז.משהו אחר. יוםי שאת מוצאת עיסוק למרות שאת לא עובדת. אני באמת מאחלת לך הצלחה ואושר שתמצאי את דרכך ותפרחי??????????????????????ביי מותק
חני06/08/2015רציתי להודות לך למרות שהודיתי לך כל כך הרבה,המצב רוח שלי ישתפר,הלכתי לספריה לקחת את כוחו של התת מודע,ניראה לי שהמצב רוח שלי משתפר דיברתי אם הוריי שאחרי החגים אני אתחיל איזה שהוא חוג בערב וחשבתי כמו שכתבתי לך שאלך להרצאות אני רוצה להגיד לך שלמרות שאני לא מכירה אותך,את מדהימה אני התחזקתי גם בזכות משפחתי וגם בזכותך,מאחלת לך חיים מאושרים רק בשורות טובות ובריאות,נשיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לך מה להודות לי
ליאור06/08/2015לכי חפשי לך קבוצת תמיכה דחוף. את צריכה את זה. את רואה בכל זאת את לא כל כך בודדה.גם ספרים הם חברים במובן מסוים. תמשיכי בקו ישר אל תסטי. האל יברך אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)