בעיית חרדה וקושי במטלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיית חרדה וקושי במטלות
    בני
    17/08/2015

שלום:אני סובל מיזה זמן רב בשל נפילה כלכלית גדולה, לקחתי על עצמי יותר מידי , לחצים ומחשבות ייאוש, איבדתי מקום עבודה, מנסה לשקם עצמי אבל טיפול של עצמי זה רק "אקמול" של טווח קצר מאוד! קשה לימצוא ולהתחיל בעבודה חדשה , תחושות שחורות וחוסר סיפוק והנאה מכל דבר בחיים, זה עוד עולה לי בחיי הזוגיות וביחס לילדיי היקרים! שאלתי היא מה לעשות ? למי לפנות ??? פרט לגופי מדינה בגלל בעיית הסטיגמה.
    שאלתי מה לעשות? זה הרס לי כל חלקה טובה בחיים שלי, משפחתי מיתפרקת....והאם יש תרופות נגד מחשבות שווא? ושמעלות ריכוז ומרץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית חרדה וקושי במטלות

הוספת תגובה

• בעיית חרדה וקושי במטלות - תגובה

שרון לויט
    19/08/2015

היי בני,
    יש צורך בעזרה מקצועית על מנת לאבחן יותר במדויק את בעיותיך ולטפל בהן. השתמשת במונחים כמו "חרדה" ו"מחשבות שווא", שהם שני דברים שונים בתכלית (ולא ברור למה הכוונה ב"מחשבות שווא", שכן המונח מתייחס לחשיבה פסיכוטית). מציעה לפנות לטיפול פסיכולוגי ואולי גם פסיכיאטרי (בכל מקרה פסיכיאטר יידע לאבחן את הבעיה ולכוון אותך), ואם קשה לך מבחינה כלכלית אפשר לקבל את הטיפול במסגרת ציבורית (מרפאה לבריאות הנפש). שם יידעו לכוון אותך ולעזור לך, ואולי אף תקבל עזרה של עו"ס. אין מה לחשוש מהסטיגמה בפנייה למרפאה שכזו, שכן אנשים רבים עם טווח רחב של בעיות פונים לעזרה, וזה בהחלט עדיף מאשר להישאר ללא עזרה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו