פיטורין בגיל 50

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיטורין בגיל 50
    שירי
    30/08/2015

אני עבדתי במקום 25 שנה עד שהם פשטו רגל. אני לא רגילה לשבת בבית. כבר שכחתי איך מחפשים עבודה. ובגילי מי כבר ירצה. אני מרגישה תסכול גדול. היו לי גם חיי חברה יום יום. והיו לנו הטבות ומשכורת טובה. אני לא רוצה לפול בידי הדכאון ולהסתגר בבית. אך מרגישה רע כל כך. הילדים שלי בצבא ולא משרתים קרוב. בעלי עובד כל היום מחוץ לבית. אשמח לקבל כלים להתמודדות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיטורין בגיל 50

הוספת תגובה

• פיטורין בגיל 50 - תגובה

שרון לויט
    01/09/2015

היי שירי,
    עד שתמצאי עבודה חדשה (ומקווה שזה יקרה בקרוב), כדאי שתשתדלי להעסיק את עצמך כמה שיותר. מומלץ מאוד לצאת לפעילויות מחוץ לבית, ולמצוא לעצמך מסגרת כלשהי- חוג, התנדבות, ספורט וכו'. במקביל, חיפוש עבודה באופן אקטיבי ואינטנסיבי יכול לתת הרגשה של הרבה עשייה. התחושה שאת עסוקה מחסנת מפני שקיעה בדיכאון.
    לא כדאי להתייאש מחיפוש העבודה, שכן פעמים רבות אפשר להיות מופתעים לטובה ממה שמוצאים. את יכולה לחשוב על כיווני תעסוקה מגוונים (לאו דווקא אותו תפקיד בו עבדת), ואפילו על פתיחת עסק קטן בתחום שמדבר אלייך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו