מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורין בגיל 50שירי30/08/2015
אני עבדתי במקום 25 שנה עד שהם פשטו רגל. אני לא רגילה לשבת בבית. כבר שכחתי איך מחפשים עבודה. ובגילי מי כבר ירצה. אני מרגישה תסכול גדול. היו לי גם חיי חברה יום יום. והיו לנו הטבות ומשכורת טובה. אני לא רוצה לפול בידי הדכאון ולהסתגר בבית. אך מרגישה רע כל כך. הילדים שלי בצבא ולא משרתים קרוב. בעלי עובד כל היום מחוץ לבית. אשמח לקבל כלים להתמודדות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורין בגיל 50 - תגובה
שרון לויט01/09/2015היי שירי,
עד שתמצאי עבודה חדשה (ומקווה שזה יקרה בקרוב), כדאי שתשתדלי להעסיק את עצמך כמה שיותר. מומלץ מאוד לצאת לפעילויות מחוץ לבית, ולמצוא לעצמך מסגרת כלשהי- חוג, התנדבות, ספורט וכו'. במקביל, חיפוש עבודה באופן אקטיבי ואינטנסיבי יכול לתת הרגשה של הרבה עשייה. התחושה שאת עסוקה מחסנת מפני שקיעה בדיכאון.
לא כדאי להתייאש מחיפוש העבודה, שכן פעמים רבות אפשר להיות מופתעים לטובה ממה שמוצאים. את יכולה לחשוב על כיווני תעסוקה מגוונים (לאו דווקא אותו תפקיד בו עבדת), ואפילו על פתיחת עסק קטן בתחום שמדבר אלייך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)